in , ,

Kritika: Breast worship 6

Bírom az olyan filmcímeket, amikből egyből tudni lehet mit fogunk kapni. Mell imádatot, azaz nagy csöcsös csajokat. A Jules Jordan studios már a hatodik részt adja ki ebből a remekműből, a mostani részben olyan kiváló csajokkal, mint Gabbie Carter, vagy Autumn Falls. A mester Jules nem adja ki a kezéből a jócsajokat, most is megbasz a négy csajból kettőt, ráadásul az egyik főszereplő faszi barátnője az egyik (Marcus Dupree).

Autumn Falls

Marcus csaja az egyik legjobb természetes mellű csaj a pornó iparban. Nemrégen vesztette el a szüzességét análisan is. Most a stúdió tulaj Jules Jordan fog aláverni. Szépen süt kint a kaiforniai nyárban a napocska, szóval kint kezdünk. Autumn szépen és profin pózol és elkövet mindent amit csak egy mega-mellel lehet. Leönti vízzel, vízpermettel, olajjal és még tejjel is !!! Aztán jön a begerjedt főnök aki kicsit hamar kezdte el a napozást mert jól le van égve. Basznak egy elég átlagosat, lovaglás, doggy és hasonlók, majd Jules a szájára engedi a gecit. Jobban szeretem sokkal, mikor a barátja (Marcus) kúrja a csajt.

Gabbie Carter

Ó hát az én kis édes drága Gabikám! A mellbimbó udvar királynője. Ott szívesen élnék, lennék az udvari szolgája, vagy a bolondja is. Mellbimbó-udvari bolond. Steve Holmes lesz a partnere a drágának. Steve kibaszottul ért a nőkhöz. Gabival is úgy bánik mint egy hímes tojással, öröm nézni ahogy tudja mit csinál. A karjaiban viszi be a hálóba, miután bemelegítette kint. Leveszi a cipőcskéjét és szopja a lábujjait (a mázlista !!!), majd visszarakja a hatalmas faszát. Gabi is ügyeskedhet, mert lovagol is, de Steve az összes elérhető pózban kúrja őt, majd a szájába élvez. Ezerszer jobb mint az első jelenet, nemhiába profi a román öreg. És Gabi sem szégyenkezhet; ha kívánni kellene melleket hogy nézzenek ki én ilyet kívánnék, nekem az ő mellei a tökéletesek!

Ehhez kapcsolódik  Ilyen, mikor egy jó csajt megdugnak a buszon

Sheridan Love

Kicsit kilóg a Milf Sheridan a sorból, de mellekkel kétség kívül ő is meg van áldva. Nekem kicsit (nem kicsit) délutános napközis tanárnő kinézete van a csajnak, aki el akarja csábítani a kisgyerekek szóló apukáit. A jelenet is a négy közül magasan a legbénább, Jules próbálkozik a csajnál, de elég lagymatag és debella a nő. Nektek lehet bejön, de én tisztességesen áttekertem.

Skylar Vox

A végére a még csak 20 éves kis Skylar marad. Sajna szőke lett, én barnán ezerszer jobban bírtam, de van akinek nem áll jól ha beszőkül. A csöcse, az viszont nem változott. Kb. Gabi méret, csak nem olyan nagy bimbó udvarral. Pózolgatás, majd Marcus Dupree érkezik hozzá. Teszi veszi majd jön egy jó póz, amikor alulról bassza ő meg mezítláb lovagol. Fúú az atomjó. Kivéve Marcus pink cipőjét. Nem rossz azért ez a csaj. Egyébiránt hozza a formáját, vad, gyors és kemény a baszás még spriccel is a drága.

Ez, és a Gabi Carteres kúrás közelít a tökélyhez. Csöcsös bombacsajok szépen megbaszva. A Juleses jelenetek elég feledhetőek lettek.

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…