in , ,

Kritika: Maitland Ward’s muse from Deeper.com

Várható volt, hogy valami nagy dobásra készülnek a Deepernél, mert Maitland Ward van olyan nagy név, hogy ki kell belőle aknázni mindent. Fogalmam sincs mennyi rohadt sok lóvét fizethetnek a csajnak, hogy kizárólagos szerződéssel magukhoz kötötték, de biztosak lehetünk benne, hogy jó sokat. Kayden Cross-és saját stúdiója hoz is biztosan a konyhára, mert azért ezeknek a filmeknek/jeleneteknek az elkészítése nem egy pár dollár az tuti.

Maitland ugyebár az egyetlen,a ki meg merte lénia azt, hogy a mainstream sorozatokból a hardcore pornóba jött, írtam is erről egy kielemzést még régebben. Aztán szétnyerték vele magukat, ő meg alig-alig gyártogatott jeleneteket, de most kijött a nagyjátékfilmje, aminek az első epizódja már meg is tekinthető. A lényeg : VÉGRE Ő IS BASZIK BENNE !! Ez nagy szó, mert nem csak a szokásos kerítő-csábító stílust tolja, hanem szépen a fenekét is tolja és pont oda ahová kell! A sorozat címe a “The Muse”, azaz leginkább “A Múzsa”-ra lehet fordítani. Maitland egy szerény kis tinilányt határozott MILF-et alakít, aki az első részben elrabol két faszit és az egyikkel megbaszatja magát de jó alaposan.

Itt nézhetitek a teljes jelenetet.

Van ám sztori is! Mint minden Deeper jelenetben, és nem is rossz, mert megismerhetjük a szereplőket. ADRIANA CHECHIK basszameg !!! Maitland egy oktatónőt játszik a lányok-fiúk meg a “diákjai”, és ha jól láttam ott figyel még Gabbie Carter is, szóval rohadtul remélem, hogy mind a három csaj ott lesz a végén egy baszott orgiában. És nem négerekkel, hanem keményfaszú normális pornósokkal. Zajlik a diákok élete, de ez a jelenet nem róluk fog szólni hanem Maitlandről, aki elrabol két faszit az utcáról, akik pózolni akarnak vele.

Kicsit szórakozik velük, majd levetkőzik végre és megcsodálhatjuk a világ egyik legszebb csöcseit. Hogy szopogatnám én órákon át bassza meg ! Innentől viszont kicsit van problémám a jelenettel. Ha már ilyen kurva sokáig kellett várni rá, akkor mi a jó fenéért ezt a semmilyen faszit tették ide Maitland mellé? Manuel Farrara is ott mozog a háttérben és legalább nem ilyen makro farka van mint ennek! A karantén helyzet alatt sajna Maitland kicsit felszedett seggre és hasra, ami nem gond, mert még jól is áll neki, de …. akkor rakjanak már mellé egy benga állatot akkora farokkal, hogy ne cak meg kelljen játszania azt hogy elalél az élvezettől. A nagy fenék mellett a vékonyka farok nagyon, de nagyon gázul mutat !!!

Ehhez kapcsolódik  Pár nap, és megvehető lesz Maitland Ward puncija

A jelenet végére kiderül az is, hogy a kopasz srác minek ült ott bekötözött szájjal. Hát ő volt a cuckold! A saját szájáról Maitland a gecit az ő szájára keni. Reménykedünk a legjobbakban és abban, hogy a fentebb említett csajok odabasznak majd a filmben és nem csak mellékszerep jut nekik. Maitland-ot meg már soha az életben nem basszák meg úgy, hogy nyekkenjen és végre ne ő irányítson??

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…