in , , ,

Kritika: Rocco’s Fashionistas Lost (Emma Hix és Naomi Swann)

Ha két ilyen elborult elme, mint John Stagliano és Rocco Sifredi találkozik, akkor egészen biztosan valami különlegesség születik. A mi esetünkben is ez történt és hát mi más kellhet a teljes örömhöz? Hát legalább egy jó csaj, de az sem baj, ha kettő. Mit szólnátok mondjuk Emma Hix-hez és Naomi Swann-hoz?

Manapság már ritkán látunk történetet egy pornóban, de azért ha ilyen nagy nevekkel van dolgunk, akkor egy kis storyline is befigyel. Naomi otthon masztizik, miközben Rocco legendás díjnyertes filmjét a Fashionistas-t nézi. Keményen csinálja, közben még magát is pofozgatja, és egy drón kukkolja amit csinál. Kicsit összevissza a történet, mert Rocco egy olasz designert, vagymit játszik és Naomi erre gerjed be.

Aztán felhívja a barátnőjét Emma Hixet, aki épp hozzá tart, és Facetime-on tartják a kapcsolatot. Rocco várja a villába a drágát és ha már bekéredzkedett hozzá, akkor leszopatja egy kicsit. Enyelegnek, majd megtalálja az elrejtett mobilt, amin a drága Naomi kukkolta őt. Innentől még stikkesebb lesz a jelenet, mert Rocco ugye egy divatdiktátort játszik így beöltözteti a csajt, majd szopatásra egy ledes lámpát tesz a fejére (!!!) nézzétek csak ! Ezt nem értem mi a fasznak kellett ?

Az eddig kukkoló drón segít Naominak, és a házhoz vezeti. Kicsit talán túl sok a körülmény és még mindíg nincs akció. Rocco persze megtalálja a beosonó Naomi Swannt és gyengéden átöltözteti. Eltelt a jelenet fele, mire idejutottunk. Ez a Stagliano jelenetek hátránya, hogy túl sok benne a mellékes. Sajna folytatódik tovább is, Rocco körbetekeri őket egy fóliával, majd úgy szopatja őket. Amúgy meg lehet, hogy csak én vagyok ilyen szempontból válogatós, hogy csak az akciót akarom, lehet hogy kell ez a körítés is ?

Ehhez kapcsolódik  Megaspricc #8

66 percnek kell eltelnie, hogy végre rokkósan láthassunk egy kis baszást. Emma természetesen seggbe kapja, amit Naomi serényen szopogat. Megbassza a seggüket szépen, de csak olyan közepes tempóban a mester, majd a szájukba élvez.

Kár a sok-sok mellékes dologért és a túltolt ruhákért, meg a sminkért is. Naomi milyen rohadt szexi volt már smink nélkül, én tutira úgy basztam volna meg Rocco helyében !!!

Összegzés:
A kevesebb több lett volna, szívesebben láttam volna akciót Naomi masztija helyett is.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
80
Minsőség
80
Geci
80
A ti értékelésetek14 Votes
60
85

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…