in , , , ,

Kritika: Rocco’s my name is Zaawaadi

Már írtunk az afrikai pornós csajsziról, Zaawaadiról, akinek hivatalosan a filmje Rocco mesterrel még majd csak a hónap végén jelenik meg, de mi már írunk róla, mert a torrent oldalakon már fellelhető köszönhetően annak, hogy Rocco saját oldalán már jelenetenként fenn van a cucc. Mindenképpen érdemes megnézni a mai tucat pornó iparban azért eléggé különleges egy tökfekete kenyai csajszi. Főleg az utolsó jelenet lesz extra, és olyan amilyet még nem láttatok, ugyanis a sok kopasz néger között ott van még egy kopasz akit basznak is, és oda kell figyelni ki-kicsoda, akinek melle és puncija lesz az a csaj. Kb így lehet majd csak megkülönböztetni őt 🙂

Rocco mindíg is értett a csajok válogatásához, és nincs is nehéz dolga, mert házhoz járnak hozzá a csajok, akkor a név a szakmában. Kb vele forgatni olyan lehet, mint a színészeknek Marly Streep-el, vagy a színésznőknek Robert de Niroval. A négy jelenetes film első jelenetéről már írtam, most megnézzük a maradék hármat!!

A második jelenetben igazából nem is a mi kis afrikai csajunk a főszereplő, hanem kicsit mellékszál az övé, mert a baszást nem ő kapja, hanem egy megint csak eléggé ismeretlen csajszi: Martina Smeraldi. Az elején kicsit incselkednek a medence parton, majd Tiffany-ék még belevagdosnak a csajszi hajába és megérkeznek a fekák. Odabent már a fentebb említett csajszit kezdik el kúrni. Aki látogatja a Legalporno-t annak ez a csapat ismerős lehet, ott eléggé sokat szoktuk látni őket. Egy elég átlagos kis hármas jelenet jön, majd a végén visszatér a fekete szépség is. Immáron kopaszan. Kicsit még incselkednek egymással Ildi társaságában aztán cut.

A következő egy leszbi jelenet lesz, amit azért ki szoktam hagyni, de ebben van egy olyan lábnyalós rész, hogy annak is feláll tőle, aki eddig irtózott a témától. A egyik legjobb és legszenvedélyesebb, amit valaha láttam !!! Az elején Rocco dumálgat kicsit Zaawaadi-val, majd persze Tiffany Tatum és még két csaj esnek egymásnak. Nagyon brutál, ahogy a fekete csajt nyalják és ujjazzák, mondjuk koncentrálni kell, hogy lássuk a pináját, olyan fekete. Vadul nyalják a fenekét is, majd rátérnek a lábacskákra. Először csak Ildi isteni csodáját nyalogatják hárman, majd a fekete csajsziét, aztán meg már ki tudja …. én nekem ez valhalla, nirvana, meg minden ami ehhez hasonló!!! Közben egyébként leöntik a csajszit egy csomó tejjel, de szerintem ez túlzás lett. Rocco unokatestvére egyébként az ilyen ötletekért a felelős, egészen biztos, hogy ez is az ő agyából pattant ki.

Ehhez kapcsolódik  Tiffany Tatum és Pierre Woodman Siófokon és Tihanyban forgatott.

És akkor a végére marad persze a legjobb, amikor a már itt járt srácok is megbasszák a kenyai csajszit. Itt nem tudom direkt castingoltak-e kopasz négereket, de rohadtul oda kell majd figyelni, hogy ki-kivel van, mert kopasz néger faszi és kopasz néger csaj is szerepel a jelenetben. Szépen szopja őket élükön az egyik kedvenc pornósommal, aki Rocco haverja, és a korosztálya is egyébként. Mike Chapman a bácsi, de még mindíg profi. Valami kegyetlenül kibaszottul jó csöcsei vannak a csajnak, amik szépen rezegnek baszás közben. A másik két csaj is beszáll a buliba, akik az előbb még lábujjakat szoptak. Ők eléggé bejáratottak, egyből kapják a DPt a négerektől.

Szerencsére ő is kap egy kicsit és látjuk segglyukkal lovagolni is, de nem eleget. Azért megnéztem volna a picsáját szétfeszítve, belül csak ne ilyen sötét ugye ??? A geciket ő fogadja, mert milyen jól mutat már a fekete arcon a fehér sperma? Aztán még egy kis rész, ahol Tiffany-val és Rocco val is beszélgetnek, ha érdekel titeket lefordíthatom ezeket, miket mondanak egymásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…