in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Kylie Quinn nem keverendő össze Kyler Quinn-el

Habár egy idős a két csajszi az egyik (Kyler) anál és DP jeleneteket is vállal, a másik csaj akiről most szó lesz eddig csak punciba engedte. De akkor miért írok itt róla? Azért mert isteni és nyalni-basznivaló a kis édes pinája, és ezt egy fasza Nympho.com jeleneten át premier plánban is megfigyelhetjük.

A Nympho.com oldal Mike Adriano egyik projektje, aminek különlegessége, hogy csakis punciba megy a szex és csakis 30 év alatti , sőt inkább még fiatalabb csajokat húz a faszára a mester. Rocco-hoz hasonlóan mára már ő is elengedi a forgatást és átadja fiatalabbaknak a csajokat, így történt ez most is.

Most is a szakállas srác az, aki nyalja és baszhatja majd ezt a picike kis barna csajszit. Látni, hogy latinos vonásai vannak, mert a leborotvált pina szőr már serdül újra és majdnem felér a köldökéig. Gondoljátok el milyen lenne, ha egy évig nem vágná le és meghagyná a pináján és a fenekén is. Áááá, kész lennék tőle.

Előzetes videó:

De kész vagyok így is a pinácskájától, amit nyalhat ez a mázlista tag.

Majd ő is nyal egy kicsit segget és herét a srácnak és szopni kezdi. Az ilyen picike csajokat annyira lehetne pedig gyalázni, és ráhúzni egy ekkora faszra, biztosan lemenne neki is torokra, de amikor éppen kicsurran a takony, vagy a könny, máris törlést kérnek, mint a sebészek egy műtét során.

Aztán jön egy kis síkosító és máris beterpeszt a csaj – megy be neki a hatalmas és vastag fasz. Egyszerűen most nem vágyom arra, hogy a kis picsájába is bemenjen a bré (nna jó azért egy kicsit igen), elég látni a sok pózt, amiben közelről csekkolhatjuk a pinát. Főleg, hogy a drága szét is húzza nekünk, hogy még jobban láthassuk az isteni ajkakat és a picike szőrt, ami ott maradt a punci és a fenéklyuk között.

Ehhez kapcsolódik  A feleség kiveri a faszt: Maya's handjobs

Alaposan megbassza egyébként a srác Kylie-t, a végén persze a geci is a pinába fröccsen. A legvégén meg mintha pont nekem írták volna a jelenetet levetkőzik a csaj és ledobja a térd zokniját is, megmutatja a talpait és a lábujjait is. Én ezzel vagyok kész. Vannak azért még szép pinájú lányok, akiknek nem kell análozni sem.

Bocsánat a sok puncis képért, de nem tudtam betelni a csajjal. Itt van egyébként két faszival, de ennél extrémebb jelenetet nem találtam tőle.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…