in , , ,

Imádom!Imádom!

Lara Frost az Amalfi parton ment le hídba, de sajnos nem a parton baszták meg.

Van sok szép hely a világban, de nekem igazán kettőért dobog a szívem, az egyik Barcelona, ahol már jártam többször is, a másik pedig az Amalfi part Olaszországban, aminek az egyik ékköve Positano. A Tushy portfóliójába eső oldalak, megtehetik, hogy ezeken a helyszíneken forgassanak, nemrégen pld. Párizsban volt egy fasza jelenet, aminek a háttere az Eiffel torony volt.

Az egyik legjobb orosz csajszi a tornász Lara Frost, akiről már itt a blogon és a Legalblogon is írtam. Most a Tushy-n baszatja meg magát seggbe és nem lesz hiány extrém pózokból itt sem. Az intrót kivágtam nektek, mert mégis csak egy baszottul jó csaj a világ egyik legszebb helyén pózolgat:

Van persze történet is. A faszi felesége, aki egy átlagos csajszi (én azért megnéztem volna őt is ahogy beszáll) éppen akkor toppan be a szobába, amikor basznak. Én nagyon bírom az ilyen helyzeteket, oda tudom képzelni magam a faszi helyébe, de a képzelgéseimben mindíg becsatlakozik a ránk nyitó. Szóval a feleség inkább kimegy és hagyja szórakozni a spárgában baszó párost.

A kis tornászlány nagyon ügyesen pózol, spárgában baszatja meg a pináját, majd beleül seggel is a faszba. Szemben van egy antik tükör is, amin szemből is láthatjuk a párost, szóval az operatőri munka csillagos ötös.

A szokásos térdre meztelen talppal támaszkodós póz után jön egy extrém, mégpedig az, amikor hídban szopja le a faszit, azért ez eléggé menő. A csajszi a Legalporno jeleneteken nevelkedett, szóval nem gond neki egy fasz a fenéklyukába. Bassza is a faszi hátulról alaposan, de azért csak olyan tushy-san keményen. Sajnos a geci is szájba megy, nem fenéklyukba.

Azt azért sajnálom nagyon, hogy nem tudták a szettet megoldani a teraszon kint, még nem láttam olyan anál jelenetet, ami ezen a helyen játszódott volna. Lara miatt megéri megnézni, de ennél kicsit keményebb jelenete is kijött a minap, ez.

Ehhez kapcsolódik  A "ki tud jobb meglepődős fejet vágni" contest győztesei : Gia Derza és Paige Owens.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…