in , , , ,

Legalporno: Cindy Shine bemutat 8 dupla anál pózt nektek

Nem tudok nem írni erről a jelenetről, mert egy jó kis kontrasztja annak, amiről most éppen téma van itt a blogon, mégpedig a nagy csinnadrattával és több százezer dollárból készült Elsa Jean jelenet az. Ez nem került annyiba, csak a töredékébe és szerencsére most kimaradt belőle a lassan már kötelezővé vált pisizés is itt a Legalon. Itt csak akrobatikáznak egy sort a srácok, Cindy meg élvezi és odatartja a fenéklyukát nekik.

Még mindíg erről a csajról beszélünk, aki modell is lehetne ilyen testtel és arccal, de nem. Ő azt választotta, hogy a világ leg-hardcore-abb oldalának lesz a húzóneve és milyen jól tette !!!

Már írtam nemrégen egy jelenetéről a drágának két hete kb. most is hasonlóan kezdünk, mint akkor. Egy felfújható anál tágítóval szórakozik, majd ráront két néger, akik egyből baszni is kezdik, de előtte egy akármi fémrúdhoz kötözik a kezét. Meg is csinálják az első DAP pózt, alulról dugják meg a seggét. Olyan szinten könnyen megy be neki a vastag farok, hogy öröm nézni, csak ki be csusszan simán, imádnivaló lehet baszni egy ilyen fenéklyukat.

Nem nagyon tudnak már újdonságot kitalálni, mostanában ezt a ketrecet használják, berakják a csajt és úgy próbálják kúrni, inkább kínos mint izgató a dolog. (Egyébként a fantázia határtalan, mert a minap láttam egy jelenetet, amiben vettek egy bazinagy sütő tárcsát, – tudjátok amiben tömeg rendezvényeken sütik a húst, olyan 1 méter átmérőjű fém cucc – és ebbe ültették a csajt miközben hátt khhhmmm …) Szóval bohóckodnak kicsit ezzel a ketreccel is és megérkezik még három fehér faszi is álló fasszal.

Közben rájárnak a fenekére és megcsinálják a második ilyen pózt is, hátulról, majd alulról is megduplázva a fenekét. Elkenődik a szemfestéke és egyre jobban amortizálódik a csaj, mindíg tart egy kis nyálat a szájába, ha éppen egy faszt tolnának be neki, de közben meg cuppog a fenéklyuka is, ahogy próbálják begyömöszölni a faszukat a többiek.

Ehhez kapcsolódik  Napikép 2020.07.31.

Nézzétek azt a péppé baszott feneket ! 35 perc után már totál kivan a csaj, csak hagyja hogy azt csináljanak vele, amit akarnak. Azt is csinálnak, alulról dolgozzák meg a kis picsáját, majd hátulról is beteszik neki ketten egyszerre. Isteni ahogy kiveszik neki és úgy maradnak a dolgok ott 🙂 Közben persze a száját is basszák, szegény a világát se tudja hol van … Aztán fejjel lefelé fordítják és jönnek a ratyis DAP pózok, amikor túl sok minden ér össze. Majd a beleülős DAP, amibe úgy ül bele, mintha egy isteni jacuzziba kellene neki, olyan élvező arcot vág. Ugyanez megy hátra fordulva is neki, a fenéklyuka már segítségért kiáltva pulzál!

Nem akarok panaszkodni, de nehéz megírni egy ilyen cikket, önmegtartóztatással. Amikor végre valaki leveszi Cindy lábáról a harisnyát és közben az arcára élveznek, miközben basszák a seggét az egyszeri blogíró sem bírja tovább. 56 percnyi ilyen intenzív pornó, beletekerés nélkül mindenkit kicsinálna. A végén mindenki szépen még rájár Cindy rommá robbantott picsájára. Amit úgy ünnepelünk meg, hogy szépen minden egyes adagok részletesen kifingik a csaj, amit aztán a földről még fel is nyalogat.

Nna erre varrjatok gombot ott Amerikában a Tushy-nál srácok !

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…