in , , , ,

Legalporno: Cindy Shine ismét péppé baszatta magát

Cindy az egyik legszebb európai pornós és jó alaposan benne van a hardcore-ban, a cseh oldal egyik húzóneve a csaj. Amikor új jelenet érkezik általában letöltési csúcsot szokott dönteni. Már irtam róla itt a blogon is, amikor megnéztük milyen gázosak tudnak lenni a Behind the scenes jelenetek, de igazi jelenete még nem volt itt nálunk. Hát most lesz; mégpedig egy 5/1-es felállás, 0% pussy-val, azaz (sajna) szokás szerint a pinácskájához még véletlenül sem érnek hozzá, pedig ….

Egyébként erről a csajról van szó (a filterek nélkül persze)

Kicsi 10 perces bemelegítés után, amiben bemutatja Szindi mit tanult az évek során fenéklyukának tágítása révén, egyszer csak ott terem 5 álló farkú tag, akik egyből baszni kezdik a csajszit, és amíg az egyikük csinálja a többiek szépen sorban állnak mint a Tescoban péntek délután. Próbáljunk ettől a látványtól elvonatkoztatni és élvezni a jelenetet. Sorba kúrják, azaz mindenkinek jut kb. 2 perc baszás, ami azért bevállalható, de szerintem a legtöbbünk nem bírná és szépen beleürítené a gecit ebbe a kiváló picsácskába.

Szindi semmit sem csinál, csak kéjjel néz a kamerába, vagy éppen szuszog és liheg, nem kell még faszt szopnia sem, csak odatartania a fenekét és sorban rájárnak a mázlisták. Persze nem kerülheti el a dupla análozást és a szopást sem egy ilyen jelenetben. Meg is kapja, de közben nem nagyon akar ő faszt szopni, inkább csak élvezné, hogy a feneke feszül és ki-be járnak benne a farkak. Ez inkább látványos, minthogy hasznos egyébként neki, inkább pumpálnák kőkeményen a seggét, de tövig baszva !

De ez egy DAP jelenet, szóval ezt kapjuk, ami annyira nem baj, ha el tudunk vonatkoztatni a kettő farok túl közeli találkozásáról és inkább arra figyelünk, ahogy Cindy szenved, de közben meg fáj is neki, de élvez is a dolgot. Arra mindenképpen jó a dolog, hogy annyira széjjel legyen tágulva a csaj, mint még talán soha. Megcsinálja a beleülős DAP-ot is, elég ügyesen, szinte tövig ül a két vastag faszban a drága, egyem is meg a kis ügyes szívét ! Aztán hátradől a szétrobbant picsájával és azonnal bassza egy másik farok; így megy ez itt a cseheknél. Ugyanez megy háttal is és már olyanná válik a fenéklyuka, hogy az már orvosi eset. A végén még eljátszadoznak a drágával, ki a fenekébe, ki a szájába-arcára engedi a gecijét. Egy ilyen óra után én is szétélvezném a kis picsáját. Ő mindent örvendezve fogad, nevet és élvezi.

Ehhez kapcsolódik  Vixen jelenetek (Riley Reid & Teanna Trump, Gabbie Carter & Little Caprice)

Ami a fenéklyukával történik a végére érdemes megnézni GIFben is:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…