in , , ,

Little Caprice a Tushy-nál

Még akkor elkezdtem követni a kis csajt, amikor még csak a saját weboldalán gyártogatott videókat a saját barátjával a saját otthonában. Azóta eléggé belekóstolt az iparba és vált Csehország egyik legeladhatóbb pornós csajává. Nézzük mit alkotott az amerikai Tushy oldalon a drága, ahol csak anál jeleneteket látatunk – most sem lesz másképp.

Nyári a jelenet, vágyódhatunk is a tengerpartra tőle. És egy teljesen nem szokványos jelenetet láthatunk, mégpedig azt, hogy egy faszi már nem kívánja a feleségét, hanem a szomszéd lányra izgul, aki persze kicsi Caprice. Véletlenül aztán összefutnak a tengerparton, ahol a csaj épp full pucéran fürdik a habokban. A faszinak sem kell több ledobja a textilt és álló fasszal odasétál.

Nyugi ennyire a jelenet további része nem lesz gáz, még ha a faszi ritka ellenszenves is. Kicsit 69-eznek, majd puncibaszás közben már megtekinthetjük a fenéklyukát a drágának, majd mintha totál természetes dolog lenne hátranyúl és átteszi magának. Kicsit hátulról, majd alulról beleültetve bassza elég sokáig jó iramban, de egy Gape nem sok, annyit sem adnak nekünk, pedig ebből a pózból nagyon jót lehetne kihozni !!

Kicsit doggy-ban is megy a menet, de a legjobb a szokásos Tushy póz, amikor is beterpeszt a csajszi és odatérdelve alulról kúrja a mázlistája. Itt azért lehet szép nagy fenék tágításokat csinálni, de nem. Ugyanitt volt Tiffany Tatumnak egy jelenete (a fehér térdzoknis), amiben szebbnél szebb gape-eket villantott, ez a cseh csajról sajna nem mondható el. Olyan ez a jelenet, mint amiket a Deeper-en szoktunk látni, egy anál, amit a csajok is megnéznének. Nekem ez az anál jelenet csúcsa és ezt tutira nem nézné meg egy csaj se, tisztelet a kivételnek …

Volt amúgy a drágának már Tushy jelenete, ami nem volt ennyire látványos, de jobban megbaszták benne.

Ehhez kapcsolódik  BlackPayBack ismét

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…