in ,

Magyar csajok Woodmannél

Ha rákerestek Pierre Woodman nevére, vagy csak arra a kifejezésre Magyarországról, hogy Woodman, akkor hamarabb juttok asztalos, vagy bútorkészítő oldalakra, mint a híres/hírhedt casting oldalra. Ráadásul, ha itthoni címről írjátok be a böngészőbe a woodmancastinx.com oldalt, akkor blokkolva lesztek.

Van erre egy elég egyszerű megoldás, mégpedig egy ingyenes proxy oldal, ahonnan elrejtjük azt, hogy Magyarországról próbálkozunk és simán megy minden.

https://www.proxysite.com/

Ide csak simán beírjátok, hogy www.woodmancastingx.com és már bent is vagytok. Az oldal 3200 castingjából minket leginkább a hard castingok érdekelnek, ugyebár sok olyan van, amikor a csaj csak levetkőzik és vége. Nézzük meg milyen ismeretlen magyar csajok jártak nála nemrégen, hátha ráismersz a kolléganődre meglepetésként ! A videók között van jó pár éves is, azért, mert Woodman szokásos ígérgetéséhez híven van olyan videó is, ami már 4-5 éve készült és még nem lett kiadva. Ilyen pld. máris az első videó.

Leyla Bentho

2015-ben járt Pierre-nél a csaj és a jelenet végén lévő DP akció lett újra megjelentetve most nemrégen. Elég szép magyar lányról beszélünk, aki annak idején az alábbi cetlivel vágódott be a franciánál:

Szokásos módon beszélgetnek egy kicsit, majd Woodman a doktori módra előadott anális bemelegítése után felhúzza magának a kiscsajt. Emlékszem pár éve ugyanezt én is ki akartam próbálni és ugyanígy gumikesztyűben Durex síkosítóval próbálkoztunk, közben puncinyalás. Nem volt nagy sikere a dolognak, szóval egyértelmű, hogy Pierre jobban csinálja nálam. 3000 nő azért mégiscsak 3000 nő. Óvszerrel dugni kezdi majd seggbe is átteszi.

Aztán a szokásos menet jön, de mivel csak egy kamerája van Woodmannek eléggé rezeg a felvétel. Kap seggbe egyébként rendesen, kicsit talán az ordítás túl van játszva, azért nem egy Rocco farokkal dolgozzák a kis picsáját! A jelenetben jön még egy pisilés is, amit megint csak kedvel a majom francia, majd egy éttermes rész, aminek a végén kiírják, hogy pár órával később. Itt kapja a DP-t a csaj Woodman szokásos haverjaitól, akiktől a hideg is kiráz David Perry-vel az élen … Szóval a jelenet jóval később készülhetett, mert a csaj haja is sokkal göndörebb és a körmei sem kékek, hanem rószaszínűek már. Mindegy, megszokhattuk már a kamuzást tőle és ettől még a jelenet jó, illete a csaj jó benne. Szépen hagyja hogy basszák és a geciket is lenyeli.

Itt a csajszi filmográfiája, Roccoval is szerepelt ez idő alatt.

Virginia Stendhall

Virginia elég rövid karriert futott be, mert a castingon kívül még egy német oldalon volt jelenete. Szerintem prostiként dolgozik és kipróbálta a pornót is.

Eléggé átlagos csajról beszélünk, nem is gerjed be rá még Woodman sem és félig kókadt farokkal kúrja a fenekét a csajnak. Közben besettenkedik a haverja és szemből próbálja vegzálni a csajt. Nekem még ennyire se állna fel. És nem hogy csak átlagos a csaj, vagy átlag alatti, de a hozzáállása is egy lófasz. Élvezet az semmi nincs a jelenetben, a nagy csöcsei kb. amik érdekesek, meg a segge is jól kitágul, de még a gecit sem hajlandó elfogyasztani, pedig az 2020-ban már eléggé alap lenne !

Bambi Silk

Nna egyből itt ezek után egy csodaszép magyar csaj Bambi. Kis beszélgetés után már vetkőzik is a drága. Szeretem nagyon mikor magyarul beszél a csaj és van tolmács mellette. Jó fejeket vág, mikor a szexhez és főleg az análozáshoz jutnak :)))

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020: Vörös szőnyeges bevonulás

Egy kurva nagy szégyen Pierre-nek, mert az utóbbi idők legjobb csaja van nála, ő meg azt a mikro farkát sem tudja rendesen felállítani?? A csaj végig csak mosolyog, az anál közben is, szerintem kb. semmit se érezhet … Annyira brutálisan jó teste van, hogy eléképesztő, isteni mellek és valami atomjó segg. Erre ez a majom plöttyedt farokkal próbálja megkúrni, de közben már rájöttem mi lehet a gond! Az hogy túl jó csaj ez hozzá képest és a tudatalatti szégyenérzet a kis farok miatt nem tud kikapcsolni nála. De akkor hívja meg a maki haverokat az állatkertből és azoknak legalább feláll … Szóval isteni csaj és nagyon béna elpazarolt jelenet ! Nem hiába lett pillanatok alatt toplistás a Woodman Casting oldalán a csaj, de mindenki várja tőle a folytatást, ami szerintem nem fog jönni.

Itt a teljes jelenet nézhető

Egyébként még egy jelenete van Bambinak, amit felleltem a Girlsrimming oldalon, ahol faszik seggét kell kinyalni. Nagyon feledhető … nagyon …. Van állítólag még egy négeres jelenete, ha azt valaki megtalálná örök hálám üldözné. Pierre azt írja a fórumán, hogy vissza is vonult a csaj még év elején – ennyi volt neki a pornózás. Nem csoda, én is visszavonulnék, ha azt gondolnám hogy ez a pornó. Pierre Woodman 5 centis plöttyedt farka…

Frederica Fierce

Frederikáról sem hiszem, hogy sokan hallottatok volna … ő már nem csak itt járt szerepelt a szokásos öregember-tinilány oldalon. Nem rossz csaj ő sem, de az előző szépségnek a nyomába sem ér. Bevállalós így jön egy haver és közösen teszik meg a csajszit. Nem értem amúgy, hogy Rocco-nál miért működik olyan kurva jól az, hogy leteszi a kamerát egy helyre és félórányi jelenet megy úgy, ami kibaszott jó, itt meg bele kell tolni a csaj fogai közé a zoomot, mert az olyan izgató …

Nagyon lagymatag ez a jelenet is sajna, a csaj is olyan mintha itt se lenne, a két faszi meg hát a szokásosat nyújtja. A szokásos lófaszt. A kamera mozgás valami okádás, alig látni valamit a csajból leginkább a két majom szőrös testrészeit és a farkukat lehet látni. Gyorsan lekonstattálja a csaj, hogy ez is megvolt, aztán a végén még Woodman próbál valamit kompenzálni a nyalásával, de eléggé gázos a dolog.

Brenda Santos, Sharon White

Két csajt mutatok még a végére csak képekben, ők nem hardcore castingra jöttek, csak épp vetkőztek egyet és hazamentek, vagy ami inkább elképzelhető, visszajönnek majd, vagy megjátszák, hogy visszajönnek, mert így két castingért is lehet pénzt kérni .. üzlet- biznisz van a Woodman corp.-nál. A kékszemű csajt még csak levetkőzni sem láttam pedig őrá kíváncsi lettem volna. Állítólag nem is láthatjuk a videóját mert letiltatta, összeveszett a barátjával és nem tudni hol lehet. (via Woodman fórum)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…