in , ,

Maitland Ward – Deeper

Itt a másik karácsonyi ajándék a Vixenes jelenet mellé, mégpedig a színészből ett pornós Maitland Ward legújabb jelenete, ami a Deeper-nél jelent meg. A jelenetet már felpromóztam, nézzük meg gyorsan mit sikerült kihozni belőle. A végső értékelésnél szerintem a “szenvedély” értékét már most maximumra állítom, azt eddigi jeleneteiben is láthattuk a csajnak, hogy ezzel nem nagyon van probléma.

Egy amerikában oly divatos önsegélyező csoport a felvezetés, ahol mindenki elmondhatja legbelsőbb érzéseit, és a kedvencünk problémája az, hogy baszni akar mindenkivel. Ki is szemeli magának a legbengább fekát, akivel szórakozik, mint Sharon Stone az Elemi ösztönben, átteszi a lábát és persze nincs ő rajta sem bugyi. Aztán ott maradnak a végén és jól egymásnak is esnek. A felvezetést is érdemes megnézni, mert Maitlandon azért látszik az évtizedek gyakorlata, a többiekhez képest ő uralja a képernyőt.

Brutálisan rámászik a benga csávóra, aki benga, de sajnos igen, ő is olyan mint a haverjai, a farka csak kókad lefelé. Ezt a nőt olyan szinten kell megbaszni, amilyen vadul szerintem nem képes emberi lény,c sak esetleg egy fuck machine, de a faszi le is állítja mindíg, mikor belelendülne. Nézzétek meg a képeken, az a max erekció, amikor kókadtan lefelé biggyen. Értem én, hogy nagy meg minden, de a dugáshoz inkább az kell, hogy kőkeményen kitöltse a pinát, nem pedig az, hogy plöttyedten és görbén oda kelljen rá figyelni, hogy ki ne ugorjon. Ez az:

Nézzétek meg a jelenetet és látni fogjátok mire gondolok, egy “dugás” nem tart tovább 20-25 másodpercnél, mert kiugrik, vagy lekonyul neki. Ez mekkora kibaszott gáz már … Pedig Maitland mindent, megtesz, 150 pózt kipróbálnak és hiába emeli fel székkel együtt a csajt, ha dugni nem tud. Ez akkor fogadható el, ha ez volt a koncepció, egyébként nem tudok mit kezdeni vele … Maitland viszont annyira kibaszottul ismeri a testét, hogy mindenből ki tudja hozni az elélvezést, ha kell odanyúl a pinájához, ha kell befeszíti a testét és úgy élvez. Tökéletes nő, az év egyik legbénább faszijával. A cumshotot meg inkább hagyjuk is. Akkor élvezek ilyet, mikor még a hatodikat is ki akarom facsarni magamból, nem egy ilyen bomba csajjal tartó félórás kúrás után.

Ehhez kapcsolódik  Rebecca Volpetti visszatért

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply
  1. Na igen, nem sok mindent lehetne hozzáfűzni a cikkhez, hiszen minden le lett írva. Lényegesen többet vártam ettől a jelenettől és nem Maitland miatt lett gyenge.
    Ennek a nőnek minimum egy Manuel vagy egy Rocco kell, hogy a maximumot ki lehessen belőle hozni. Örülnék, ha Avluv kisasszony szintű magasságokba emelkedne a pornós karrierje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…