in

Maitland Ward most épp a színészkedéshez térne vissza a pornózásból.

Illetve csinálná mindkettőt egyszerre, mert nehogymá’! Legelső mega cikkünket a csajról írtuk még tavaly a blog beindulása elején. Akkoriban még sokkal nagyobb reményeket fűztem a csajhoz, de több szempontból is eléggé csalódás lett a karrierje a pornóban.

A legnagyobb gond az, hogy fogta magát a Deeper és kizárólagos szerződést kötött vele, így hiába vártam epekedve, hogy majd egy jó kis 15 emberes orgiát kap a Legalporno-nál, ahol széttágítják a fenekét végre, nem teheti meg, mert csak Kayden Cross-éknak forgathat. Ha ebbe bele törődünk, akkor is csinálhatott volna még jó kis jeleneteket, de kitalálták, hogy a Deeper-nél majd ő lesz “A” színésznő, aki színészkedni fog minden jelenetben.

Egyébként ez ment is neki, építettek is rá egy egész sorozatot, amiben ő volt az Űrnő és még pornós sztárokkal baszhatott együtt, mint pld. Adriana Chechik, sőt análisan is deflorálták; ki más mint Manuel Ferrara. (írtunk is róla)

Most folytatják a sorozatot és Emily Willis-es jött ki nemrég egy jelenete, amit inkább nem elemzek ki, legyen elég, hogy eléggé csalódás az egész, főleg azért, mert a nagy kényelembe Maitland szerintem felpattintott seggre és derékra vagy 15 kiló felesleget és így tényleg egy vörös csatakanca lett belőle.

Nézzétek csak hogy rezeg a nagy picsája. Itt a jelenete teljesben.

Engem izgatott a helyzet annak idején, de most visszaengedem a csajszit, nem hiszem, hogy hiányozni fog; több csalódást okozott, mint pozitívumot a pornóban töltött karrierje.

Ehhez kapcsolódik  Breaking !!! Maitland Ward anál a láthatáron !

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…