Itt a blogon eléggé követtük a csaj eddigi munkásságát, és most is várom, hogy a Deeper-nél részenként csöpögtetett filmje végre véget érjen, és talán véget is ért ezzel a remeknek tűnő orgiával.

Maitland az a csaj, aki a sima színészkedésből váltott pornóra (felkészül Alexanda Daddario, de jó is lenne!), és írtam is erről egy mega cikket. Aztán díjat is nyert, meg minden és a Deeper szépen egy exluzív szerződéssel magához láncolta. Nincs is ezzel baj, illetve van, mert más stúdióknak nem forgathat, pedig azért megnézném egy Swallowed, vagy Legalporno jelenetben a drágát. Kicsit segget is eresztett, de akkor is ez a csaj, aki színészből lett egy baszógép, és ez még mindíg nagyon, de nagyon eladható.

A legújabb filmjében, amit ezer millió részekre adnak ki, hogy minél tovább előfizess rá, forgatott egy-egy jelenetet Manuel Ferrara-val, Emily Willis-szel és a stúdió tulajdonos barátnővel Kayden Kross-al is.

Ezek nem is lettek rosszak, és már meg is írtam vázlatban a kritikát róluk, de vártam a befejezését is a filmnek, hogy egyszerre meglegyen a kritika. Ez meg is jött a minap, amiben végre orgiában is szerepel a drága, ahol remélem sorba basszák a nagy fehér valagát. Ha megtalálom valahol HD-ban, akkor pár nap és befejezem a cikket.

Ehhez kapcsolódik  Aleska Diamond megszült és a mellei ... hatalmasak lettek !!

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…