in , ,

Manuel Fararra vs Gabbie Carter 1v1

Manuel egyik legjobb saját sorozata Raw, azaz anyers, amikor Rocco módjára leteszi a kamerát (vagy éppen csak ú fogja) és úgy kúrja meg a jobbnál jobb csajokat. A Rocco jelenetekkel ellentétben itt már általában befutott sztárokról van szó, nem kezdő csajokról.

Általában meg szoktam nézni a Raw jeleneteket, vannak köztük elég legendásak is, mert Manuel azért még mindíg az egyik legjobban baszó pornós a világon. Gabi minden egyes jelenetében más hajjal jeleneik meg, most épp megint másfajta neki, de van ami nem változik. A világ egyik legjobb csöcsei. Azok ott lógnak flityegnek, csapkodnak, plöttyennek és léteznek. A a jó ezekben a jelenetekben, hogy olyan mintha mi csinálnánk, nincs benne semmi akrobatikus póz és hasonló. Egy faszi megkúr egy csajt.

Ezt teszi Manuel is, aki kis szopatás után máris simán misszionáriusban beteszi neki, és totál extázisban baszni kezdi. Én is így lennek ha előtte egy ilyen csöcsöt kellett volna szopogatnom !!! A hagyományost váltogatják a lovaglással, és még azzal a pózzal, amit Manuel minden ilyen jelenetében bevet, mégpedig azt, hogy leteszik a kamerát és úgy bassza szemből a csajokat. Itt brutál a látvány, mert Gabi csöcsei lengenek és szállnak és csapkodódnak össze. Annyira, hogy Manuel el is élvez a jelenet felénél !!!!

Mondjuk egy ilyen tapasztalt rókának nem gond ez, visszarakja a faszát és bassza tovább az isteni pinát. Ez szerintem mindannyiunknak menne egy ilyen csajnál. Aztán még kúrnak egy jó alaposat, mondjuk itt kicsit túl messze van a kamera téve. De ahogy felnyomja a csaj picsájába az ujjait közben Manuel, magamat érzem oda a helyére.

Ehhez kapcsolódik  Bonnie Rotten cumthru

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…