in

Kiráz a hidegKiráz a hideg

Megnéztem Gwyneth Paltrow új sorozatát a szexről a Netflixen. Ti ne tegyétek!

Egészen biztosan ismeritek Gwyneth Paltrow-t, aki egy nem olyan rossz színésznő, de mégsem kiemelkedő csajszi. Én régebben bírtam, volt egy kibaszottul erotikus mellmutatása az egyik ultra szomorú filmben, ami nagyon megmaradt bennem. Aztán bizniszt csinált a nevéből és megalapított a cégét, ami pina illatú gyertyákat is árul, meg mindenféle faszságot a mostani gyagya generációnak, aki mindent megvesz, mert menőnek gondolja. A mostani sorozata is túl nagy hype-ot kapott, de én mint önmagam által kinevezett szakértő megnéztem és nem voltam elragadtatva.

Az egészet egy nő találta ki, nő írta, és nőknek szól. De nem ám azoknak, akik ezt olvassák. Akik idetévednek szerintem ők az igaziak, akik meg megnézik ezt és el vannak ragadtatva, azok azok, akik 20 ezer forintért vásárolnak a színésznő webshopjából illatgyertyát.

A sztori szerint mindenféle coach-ok és spirituális akárkik mondják meg kicsit stikkes pároknak, hogy hogyan legyen jobb a szexuális életük. Amerikában járunk 2021-ben, szóval a leg.meglepőbb az volt, hogy férfi melegek nem voltak a szereplők között, de ellenben volt két leszbi pár is, és nem, nem ilyen leszbik voltak. Sokkal inkább ilyenek:

A sorozatban nulla, azaz NULLA meztelenség van, illetve van egyszer, amikor is a coach-nő ledobja a textilt magáról, hogy fogadjuk el magunkat olyannak, amilyen. Kár volt! Van egy idős pár, ahol a faszi állandóan kúrni akar, az asszony már nem annyira és arra az eredményre jutnak, hogy ha kicsit odafigyel a nőre az öreg, akkor nem csak dugás lesz, hanem szeretkezés. A fenti leszbi pár tagjai nem tudják elfogadni magukat, de aztán el tudják már fogadni magukat, mert a nőci középen, ad egy tükröt nekik, hogy abban nézegessék a saját pinájukat. Aztán meg egy csomó maszturbátor eszközzel támogatja meg őket, akik rácsodálkoznak, hogy: Jééé, ez szívogatja a csiklómat !!

Igen. Tényleg ez történik, de persze az operatőr atom profi és még véletlenül sem láthatunk semmi olyat, amit ne bírna el a Netflix.

Aztán itt van a másik lány páros, ahol a jobb oldali már hardcore-ban nyomja. Férfi stílusú haj, nyakig begombolt ing és hasonlók, tisztára mint a benga nő a Trónok Harcából! Itt már nem is emlékszem mi volt a gond, jja igen! Ki nem találjátok! Az, hogy a kőleszbit nem fogadta el a családja, a másik csaj meg egy kúrógép volt és lelépett minden kapcsolatából. Ezt is megoldják.

Ehhez kapcsolódik  Filmajánló: 2 film a Netflixről

Van még egy páros, akik annyira érdektelenek, hogy át is tekertem, a jópofák egyedül a néger faszi és a néger csaj, ahol kiderül, hogy a nő kicsit perverz és szeretné, ha mondjuk karmokkal simiznék a testét, vagy lánccal simogatnák. Ez teljesen hihető dolog, mindenkinek van valami fétise, itt a csaj kicsit perverzebb a faszinál, aki meg mindent annak tart. Ők eredetiek és természetesek.

Ezzel az egésszel nem mondott sok újat a szőke színésznő szerintem, a legnagyobb faszság és kamu dolog az, amikor a szuper spiritualista csaj és a férje ruhában élnek át orgazmust az energia áramlás miatt. El hiszem hogy valaki képes arra, hogy elélvezzen így is, de ennek inkább a koncentrációhoz és a sok sok gyakorláshoz van köze, meg mondjuk annak, ha egy hétig hozzá sem nyúlunk a farkunkhoz. Akkor én is kéz nélkül elpattanok egy érintésre, vagy egy mell látványára is.

Lányok ! Ha érzékenyek vagytok a spiritualizmusra, elhiszitek, hogy a testünk energiát áraszt, és még ennél is elrugaszkodottabb dolgok iránt is befogadóak vagytok, akkor nektek szól a sorozat. Srácok! Ti meg messzire kerüljétek el, és inkább nézzetek szét a kedvenc pornó videómegosztó oldalatokon.

Az egész olyan álságos dolog és végig azt érzem, hogy ott van mögötte egy kibaszott nagy üzlet. Valaki vett már közületek pina illatú gyertyát? Vagy esetleg ilyet:

Gwen! Ha mégis ki akarsz próbálni valami újat, akkor vár a pornó biznisz, az tényleg egy világra szóló szenzáció lenne és jobb is lennél benne, mint a kolléganőd, Maitland Ward.

Egyébként más is hasonlóan gondolkodik, mint én:

Mindíg is azt mondtam, hogy igenis, egy jó pornóból lehet tanulni. Nekünk férfiaknak mindenképp, de sok lánynak is, mondjuk azt, hogy hogyan járjon egy férfi kedvében, ha szopásról van szó. Egyszerű dolog az, van aki kurva jól csinálja, megmutatja hogyan kell, nekünk meg jó lesz. Ugyanilyen a puncinyalás is, de egy jó alapos Rocco féle kúrás, ahol a csajok a végén sírva élveznek el, és dőlnek ki is többet ad szerintem, mintha megtudjuk, hogy a gátlásaink abban gyökereznek, hogy a dédanyánk egy rasszista volt.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…