in ,

Kiráz a hidegKiráz a hideg

Katy Davis volt a pornós neve az Olaszországban letartóztatott nőnek, aki a saját gyerekét ölte meg.

Sokat agyaltam, hogy írjak-e posztot a csajról, mert a világon a legdurvább dolgot tette, gyilkolt és ráadásul a saját gyermekével tette ezt. Nem is fogok ebből kattintásvadász posztot csinálni, de oknyomoztam és persze az internet nem felejt, így meg is találtam nem kis munkával a nő munkásságát.

A téma érzékenyéségre való tekintettel nem fogom itt kielemezni miket csinált a nő a kétezres évek elején, nem is nagyon alkotott egyébként maradandót. A művészneve Katy Davis volt, szóval akit érdekel a téma keressen rá, én inkább írnék arról mit tett a nő.

A nő egyértelműen pszihés beteg. Aki ilyet képes tenni a saját gyerekével az totálisan az. Erre nem is lehet más magyarázat. Biztosan hallottátok, hogy a volt férj nyerte a felügyeleti vitát így nála maradt volna a két éves fiú, ezért történt, ami történt. Bradács Katalin Erzsébet pár hete Olaszországba menekült a férje elől, és miután megölte a gyerekét, átküldte Whatsappon a volt férjének a képét azzal a felirattal, hogy “most már nem lesz senkié”.

Szoktátok írni a fórumba, hogy a pornósok között sok az ostoba kurva, és persze tisztelet a kivételnek javarészt az az igazság, hogy én is így gondolom. Egy ilyen tetthez mekkora szintű önzőség és ostobaság kell? Egészen elképesztő a hír és fel is kapta a világsajtó a dolgot, elég csak a csaj nevére rákeresnetek.

Ha már Olaszország és pornó, akkor persze, hogy Cicciolina is a képbe került, aki azt mondta, hogy megkereste a csaj két éve és arra kérte, hogy juttassa be valahová, mert pornózna újra. Ilona állítólag meg is kereste vele Kovit, de a mester nem tudott neki munkát ajánlani akkor. A csaj az Olaszországi szökéséig az egyik Magyarországi IKEA-ban dolgozott.

Remélem hogy élete végéig egy női börtönben fog rohadni és nem egy elmegyógyintézetben. Gondolom ott sem nagyon kímélik azt, aki gyermeket bántalmaz.

Ehhez kapcsolódik  Vicky Love bukkake (104 adag sperma lenyelése)

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…