in

Mely oldalak maradtak életben?

A vírus mindenkire hatással van, a pornó pedig olyan iparág, amiben eléggé elkerülhetetlen a társas érintkezés. Sok olyan oldal, aki nem 50 modellel dolgozik most megérzi ezt és lelassított kicsit. Átnézzük a nagyobb oldalakat, mit csinálnak ebben a helyzetben és engedhetik-e már a gyeplőt ők is egy picit lazábbra, újraindulhatnak-e a forgatások?

Kedvenc oldalammal a Legalporno-val kezdünk, akik ugye köztudottan európaiaik, konkrétan Prágában van a bázisuk. Az oldal napi frissítéses, azaz miden éjfélkor jönnek ki az új jelenetek, ezek általában kettő saját forgatást tartalmaznak és még egy pár társ-oldal videóit. Mivel kibaszott sokat forgatnak a Legalnál ezért minden napra jutott még új jelenet, de pld. a Gonzo.com stúdió teljesen leállt és régebbi már ezer éve leforgatott jeleneteket is kitesznek update-ként. Érezhető a hatás jelentősen náluk, de Csehországban is engednek a szigorításokon, lehet hogy a forgatások is újraindulhatnak heteken belül. Azért ha már itt tartunk ajánlanék egy pár videót az oldalról. Pld a ma megjelent orosz tinit Lottie Magne-t, akinek ez az első DP-je és nem amerikás lófasz módon basszák ám meg, hanem oroszul. Kicsit extrémebb téma már Sara Bell, az olasz extrém tini és Mina közös jelenete, ami ugyancsak atomjó lett.

A legnagyobb amerikai oldalak persze rendelkeznek elég tartalékokkal ahhoz, hogy kitartsanak, így a Brazzers és a Bangbros is tolta szabályosan az update-eket. Brazzers-éknél nálam Adriana Chechik DPje volt kurva jó, Marcus-al és Xander-el, Bangbrosék viszont a nagyon erős latinos vonalukkal eléggé távol állnak tőlem, de itt böngészhetitek a legutóbbi videóikat. Talán még a Realitykings.com oldalt érdemes a vanília pornós amcsi oldalak közül megemlíteni, ők is minden egyes nap tudtak frissíteni.

A kicsit keményebb vonal, a Tushy és társainál sem álltak le teljesen, csak picit lazábbra kapcsoltak. A fővonalas Tushy-nál hat naponta jöttek a frissítések (megnézzük majd nemsokára mik is azok), a társ Tushyraw-nál pedig heti egyre álltak át. Itt rohadt jó cuccok érkeztek érdemes ránézni a legutóbbi tegnapi update-jükre, amiben Anny Aurora és Sarah Skye lovagolnak vadul análisan.

Ehhez kapcsolódik  Top eladások 2019. december

A tavalyi év nagy szenzáció oldala és szétdíjazott weblapja a Deeper is frissítgetett azért; heti egy update kijött nekik is. A szenzációs Adriana jelenet óta nem néztem rá az oldalra, de vannak itt is klassz cuccok úgy látom. Nem bízzák a véletlenre, a legnagyobb pornós nevekkel forgatnak férfiak terén, és ha van egy jól dugni tudó férfi, akkor már csak elrontani lehet a jelenetet.

Viszont jó pár oldal “megálljba” kapcsolt. Mike Adriano saját oldalai pld. egyáltalán nem frissítenek, a Trueanal-on és a Swallowed-en is márciusban megállta az élet. A nagyobb kiadóknál is a már előre bekészített filmek mennek csak le, így az Evilangelnél is azért még erre a hónapra épphogy maradt, de júniusra még semmi előzetes. A Jules Jordan-en nincs ekkora forgalom, ott azért tudták tartani a havi 4-5 filmes átlagot még. Egyébként itt jöttek ki jó kis jelenetek, ránézünk majd nemsokára.

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…