in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... Kiráz a hidegKiráz a hideg

Mennyi gecit bír el egy ilyen csinos arc? Kat Karma bukkake jelenetei.

Már cikkeztem itt a blogon is a Texasbukkake oldalról, ami eléggé jó kis szetteket tár elénk, általában nem befutott pornós neveket meghívva egy szállodai szobába, ahol az arcukra engedhetik a szerencsésebb rácok a gecijüket. Simán mehet bárki, aki bírja a kamera előtti szexet és minimum adományozik 50 dolcsit, plusz rendben van orvosilag.

A csajok is amatőrök (néha pornósok), szerintem escort lányok lehetnek, akik nem bánják az arcukat. Ilyen csaj Kat is, aki csakis itt szerepelt még eddig és csinált egy Onlyfans oldalt is magának, ha már ilyen hírnévre tett szert. Márpedig szerintem arra tett, mert az első két jelenete valami atomjó lett. Ha a bukkake szóra kerestek Google-ban, akkor a találati lista első 5 helyezettje között a képekben tutira őt találjátok majd.

A bukkake jelenetek előtt egy kis beszélgetés és egy laza gangbang is szokott lenni, de ez azért nem egy profi dolog, ellentétben a bukkake-vel, ami tökéletes lett. Felveszik a geci engedést profi kamerával is, ami nagyobb fps-es rögzít, azaz lassítva is látunk minden cseppet kifröccsenni.

Annyira bejött a csajszinak a jelenet, (vagy a pénz, amit kapott érte), hogy visszatért egy még jobb jelenetre. Itt is ugyanaz a menetrend, basszák egy kicsit a bukkake előtt. Egyébként elég különleges a puncijánál a bőr, és egészen hátul a fenekénél is, ilyen anyajegyszerű fehéredés van neki végig a nemi szervek körül. Furcsa, még nem láttam ilyet soha.

És nemrégen tért vissza egy kicsit nagyobb hajjal egy harmadik jelenetre is a drága, amit már felpromóztam nektek.

Ehhez kapcsolódik  Putalocura - Kia bukkake

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…