in ,

KakiKaki Nem rossz ...Nem rossz ...

Meztelen férfiseggek isteni mellbimbók és kliséhalmaz – kritika a Vágyak/valóság Netflix sorozatról.

Már régen háborodtam fel ennyire “erotikus” filmen, mint a pár napja megjelent (és azóta természetesen toplistákat ostromoló) soft pornós Sex/Life, magyarra fordítva Vágyak/Valóság c. sorozaton. Spolieres kritikánk jön, erről a sorozatról, ami azért annyira nem lett szar, mint a 365 nap, de vannak benne részek, amitől ökölbe szorult a kezem.

Pedig egy eléggé jó csaj a főszereplő, Sarah Shaki nevű exotikus félig iráni, félig spanyol egykori modell. Baszottul jó nő, az egész sorozatot csakis miatta néztem végig. Nem nagyon okoz neki gondot a meztelenkedés, de azért pinát nem láthatunk, de csöcsöt annál inkább, szerintem 10-15 percenként.

Sztori is van ám, amit vagy egy férfira vágyó ötvenes nő, vagy egy férfit még soha meg nem kapó tini is írhatott volna. Persze az előbbi lett, egy 51 éves nő találta ki, remélem azért mert erre van igény és nem pedig azért, mert ezt tekinti a fő művének. Az egész 8 órát össze lehet foglalni egy mondatban: A főszereplő csaj boldog házasságban él a férjével, aki gazdag és szép, de megbaszni azt nem tudja, bezzeg a régi rosszfiú barátja, rendszeresen agyonkúrta a csajt, aki erről fantáziálgat.

Ugye nem találjátok ki, hogy kivel fut össze, már az első rész végén? Hát a rosszfiú barátjával, aki egy totális kliséhalmaz; figyeljétek:

  • atom kipattintott teste van
  • hosszú haj, amibe beletúrhatnak a nők és állandóan kócos
  • kötelezően motorral jár mindenhová
  • szuper tehetséges, énekelni is tud, de mindemellett
  • gazdag mint a szar, saját lemezcége van és egy bazinagy lakása
  • gyermekkori problémák, amiket csak a csajnak mesél el: sírva természetesen
  • baszni azt rohadtul tud, és ért a nők nyelvén, vele a legjobb a szexi a világon

És persze ebből lesznek az eléggé kiszámítható bonyodalmak, szóval csak emiatt a test miatt éri meg megnézni (tekerve) a sorozatot:

Ehhez kapcsolódik  Napi megaspricc #3

Van amúgy érdekes rész is benne, mikor a férj barátjának a swinger partijára elmennek és a férjet leszopja a tulaj felesége (persze csak imitálva a fejmozgást és nem mutatva semmit). Mennyivel másabb lenne egy ilyen sorozat, vagy egy ilyen témájú film, ha csak egy kicsivel többet mutatnának, mondjuk egy behatolást, amit nem dublőrök csinálnak, hanem tényleg a színészek. Lenne egy kis történet, aztán meg egy 2-3 perces vágás abból, ahogy tényleg basznak, vagy leszopja a faszit és mondjuk egy geci spricc is beleférne. Mondjuk ezt mi, férfiak, de a nőknek szerintem ez a soft dolog pont elég, főleg, hogy annyi, de annyi férfi segg shot van benne, ami egy Legalporno jelenetben sincs, pedig ott azért premier plánba veszik a tagok hátsóját …

A csaj persze annyira vágyik a volt faszijára, hogy egyszer megujjazza magát, visszagondolva arra, milyen volt mikor vele tették ugyanezt. A szex jelenetek azért szokásosan nem megvilágítottak, vagy egy discoban, vagy egy szuper sötét szobában vették fel őket.

Az Aznude oldal faszán kigyűjtötte az összes intim jelenetet a sorozatból, megéri azért rákattintani a csaj miatt.

What do you think?

-6 Points
Upvote Downvote

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…