in , , ,

Mi újság Eliza Ibarra?

A Pornolover kedvence a kiscsaj és követjük a jeleneteit szinte végig. Év elején már járt a Dogfart-os srácoknál, akik egy blowbang-be kényszerítették szegénykét, és most is maradt e négeres vonal, csak ilyen értékelhető jeleneti jöttek ki, tegnap éppen a BlackedRaw-nál egy. Megnézzük az utolsó kettő ilyet. Szerintem csak azért vállalja , mert simán többet fizet a sima jeleneteknél. Mondjuk a BlackedRaw az egyik legjobb jelenet lett az oldaltól és ezt szokás szerint nem a férfi szereplőnek köszönhetik, hanem Elizának, aki nemcsak kiválóan baszható, de baszni is tud.

De előtte nézzünk meg egy másik négeres jelenetet a csajszitól.

Babes.com

Itt a teljes jelenet nézhető

Nem nagyon szoktam követni a Babes.com jeleneteket, csak akkor ha valami jó csaj van benne. Ez történt most is Elizával. Lazy Day a jelenet címe, azaz lusta nap. Eliza és a faszija éppen közösen olvasgatnak (!!!), majd inkább áttérnek egy látványosabb módjára a közösen eltöltött időnek. Eliza isteni és tökéletes lábacskájával elkezdi simizni a barátját, akinek azonnal áll ettől a farka. Elég jót dugnak, de sajna nem a faszi érdeme, hanem a csajé, aki atomjól kavar a farkán a négernek. Lovagol, alulról baszatja magát és ha épp pihenő idő van, akkor is szenvedéllyel szopja őt.

A végére azért a tag is beindul, megbassza szépen vadul alulról, majd szemből és a hasára élvez. A kiábrándító egyedül az, hogy szétizzadja a csaj arcát a homlokáról.

BlackedRaw.com

Innen tölthetitek le 1080p HD-ben.

A sztori szinte ugyanaz, mint minden BlackedRaw jelenetben, csak itt az utcán taliznak a négerrel, majd mennek szobára. Sajna kókadtfarkú barátunkkal hozza összes sors, akinek habár nagy a farka, de tartani kell két kézzel, különben engedelmeskedik a gravitációnak. Mondjuk atomszépen nyálasra szopja a csaj és majdnem bekapja az egészet, mire a dugásig jutnak. És bizony kiugrik a bré nem is egyszer 🙁

Ehhez kapcsolódik  Swallowed 2020. folytatás

Pdig Eliza könyörög neki, hogy kúrja meg olyan alaposan, ahogy csak lehet, ez meg csak plattyog és lassan teszi meg. Talán ez volt az a tag, aki Maitland Ward-al is bénázott a nagyon fel-hypeolt Deeper jelenetben? Aztán szerencsére engedi a csajnak, hogy ő lovagoljon a faszban és ekkor csinál egy olyan részt, aminek minden pillanata arany. Kőkeményen baszatja meg magát, tövig lovagol abban a nagy faszban és közben el is élvez remegve. Akkor jó a jelenet, amikor a csaj irányít, néha csóka is megpróbál így tenni, de az ágy matraca is puha, meg az ő farka is, szóval nem nagyon lesz siker. Érzi ezt Eliza is és próbálja baszatni magát, ha már itt van egy ilyen nagy fasz, de sokszor kiugrik neki és mellémegy, azt meg tudjuk, hogy egyik csaj sem szereti annyira. Van egy rész, amikor fentről kamerázzák, megfogja a saját talpait és bebandzsít az élvezettől. Ekkor lett végem nekem is.

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…