in

Mia Khalifa megbánta amit tett, le akarja töröltetni a videóit.

Egészen biztosan hallottatok annak idején a libanoni modellről Mia Khalifa-ról, aki mostanában már sport riporterként dolgozik és szerintem nem a szuper tehetségéből él továbbra sem, hanem a csöcseiből és a múltjából, de most kitalálta, hogy az összes régi pornó videója tűnjön el az internetről de azonnal ! Tudhatjuk, hogy ami egyszer odakerült az ott is marad örökre, szóval eléggé naív kis gondolat volt ez az arab származású modelltől, akit annak idején még az ISIS terrorszervezet is megfenyegetett. Ugyanis a csajszi arab nőnek öltözve csinált egy videót még régebben.

Szóval most még petíciót is indított azzal, hogy a Bangbros és társai töröljék le a videóit és ne húzzanak belőle hasznot, ne írjátok alá, de már majd’ 2 millióan ezt tették, ( 3 millió a cél ). Nem tudom mi értelme ennek, ha a nagy videómegosztók és a Bangbros letörli Mia videóit, akkor aznap ezrek töltik fel a saját gépükről és újra láthatóak lesznek. A fent említett oldalnak egyébként eléggé sokat forgatott, és eléggé nehezen tudom elhinni, hogy csak ilyen kevés pénzt keresett ezekkel. Állítása szerint 10-12 ezer dollár folyt be neki az egész pornós karrierje során.

Mia a legismertebb és leghirhedtebb arab pornós modell, és ilyen videó megtekintés számmal egészen biztosan nem veszik majd le a videóit mint ez a 30 milliós pld. itt lent:

Vagy ez a 17 milliós, amin az análozást próbálják bevezetni neki, de kurvára nem sikerül:

A Pornhub-on mind máig a modellek között az ötödik helyen áll, és közel van az egy milliárdos bűvös számhoz. Elhiszem, hogy jól jövedelmez egy ilyen csaj, aki mondjuk már nem is forgat négy éve kb…

Azért még ne temessük el a csajt és ne higgyük, hogy ne lenne az a pénz, amiért csinálna egy visszatérést a pornóba. Aki túlélt egy ISIS fenyegetést és mégsem vágták le a fejét, az mindent túlél ! Egyébként mostanában eléggé kipattintotta magát, sokat fogyott a hasából így még brutálabb lett a hatalmas melle.

Ehhez kapcsolódik  Busty #6 - Nagyobb mint gondolnád

Ti bírtátok/ bírjátok a csajt?

7 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…