in

Imádom!Imádom!

Miért úszhatta meg az erőszakot ilyen sokáig Ron Jeremy?

A mostani hiper érzékeny világban, amikor azért is beperelhetnek, ha valakire éppen ráadod a kabátját és véletlenül megérinted a pucér vállát közben, vagy éppen utánafütyülsz az utcán, meglepő a világ egyik leghíresebb pornós faszijának a tárgyalása és pere.

Pont azért, mert hogy a faszban is lehet az, hogy valakinek most jut eszébe az, hogy őt megerőszakolták 20 éve. Miért nem szólt akkor? Hát valószínűleg szólt szegény, csak éppen nem vették figyelembe 1980-ban, de 2021-ben már észreveszik. A Rolling Stone cikkéből szemezgettem az alábbi posztomban, amiben Ron Jeremy perét elemezték ki.

A cikk szerint is általános viselkedés a szexipari munkásokkal szemben az, hogy legyintenek csak a rendőrök, hiszen ez a munkájának a velejárója, ő vállalta, miért nem megy “normális” helyre dolgozni, ahogy ő is teszi. Ez nem erőszak, hanem a szakma velejárója és kész. Gondolhatta ezt Ronnie is, amikor erőszaktevővé vált és egyik jött a másik után, a lányok meg inkább elszenvedték ami történt, aztán éltek egész életükben ezzel a traumával.

Egy bódult állapotban történt aktusról, ki a fene mondja meg, hogy beleegyezéses volt, vagy pedig az öreg azért eleresztett közben egy két pofont is, és a csaj már nem is annyira akarta ezt. Mondja ezt a csaj, aki legelsőnek perelte meg még őt 2003-ban, ahol is egy sztriptíz bárban csak Ron miatt mentek el és az volt a céljuk, hogy dugjanak vele, csak ez kicsit erőszakosabbra sikerült.

Jennifer Steele éppen munkában

Aztán vannak a vádlók között olyanok is akik mondjuk a melleiket akarták aláíratni a pornóssal, ő meg benyúlt nekik és kivette a csöcsöt és úgy írta alá. Azért ezt ne már, ha valaki mellet írat alá, akkor ez már férjen bele! Elég csak rákeresni a “Ron Jeromy breast signing” és egy csomó képet találunk a témában.

Ronnie mellet ír alá

A Jennifer Steele nevű pornós csaj beszámolói a legrészletesebbek. Ő azt mesélte, hogy Ron egy fotózáson behívta őt egy fürdőbe és megleste a fenekét, majd hirtelen berakta neki, ő meg kérte, hogy ne tegye, és ki is vette, majd ezek után simán egy ágyban aludt vele és este dugtak is, amit ő erőszaknak ítélt meg. A gond ezekkel a beszámolókkal pont az, hogy egy pornós dugott meg egy pornóst és nem tudhatjuk, hogy az erőszaknak milyen részeit élte át, de nincs a világon más olyan szakma, amiben ezt csinálná a keresetéért valaki és merőben más megítélés alá esik, mint a dagadt filmes hollywoodi producer esete, akit azért kellett leszopni (nem pornós) színésznőknek, hogy szerepet kapjanak. Az szerintem sokkal gázabb és inkább tekinthető erőszaknak.

Ehhez kapcsolódik  Katy Davis volt a pornós neve az Olaszországban letartóztatott nőnek, aki a saját gyerekét ölte meg.

Ezzel persze nem mentegetni akarom a szőrös Ronnie-t, de ez is egy ok, amiért évtizedekig nem derültek ki ezek a dolgok. Amíg egy titkárnő, vagy egy színész aspiránsnak nem kötelező a szex, a pornósok ebből élnek és visszás és szinte hihetetlen, ha szex miatt tesznek feljelentést, hiszen sokan azt gondolják, hogy basszátok meg, ezt csináljátok nap mint nap; idegenekkel szexeltek, akkor nem mindegy?

Aztán vannak olyan dolgok, amikkel megint nehezen tudok azonosulni, amikor arról számolnak be, hogy mondjuk csak egy fotót akartak az öreggel és amikor odaálltak mellé, akkor megfogta a seggüket, vagy megsimított a derekukat, ez ugyanúgy erőszak, mint egy öntudatlan pofozkodós baszás? Amikor viszont az ottani pornósok panaszkodnak arról, hogy Ron letaperolta őket, azt azért már tényleg erőltetettnek érzem. Ha mi valaha találkoztunk volna vele és a barátnőm odamegy egy fotó kedvéért ő meg megfogja a seggét, csak nevettem volna rajta és szerintem ő is, nem akadt volna meg a szexuális életünk ettől.

A pornós, aki saját magát is le tudta szopni

Szóval van azért egy erős kettősség az egészben, mert erőszaknak veszik azt is, amikor ténylegesen megerőszakolt egy öntudatlan nőt mondjuk és ugyanúgy erőszak az is, amikor megfogja egy pornós seggét egy szex-expón, vagy meg akarja masszírozni a lábait egy swinger klubban ???

Most komolyan nézzetek már rá erre a faszira? Hát nem egy perverz nagybácsi jut mindenki eszébe róla, aki a családi ünnepségeken is ráüt a rokonok seggére is, aztán odaszólnak neki, hogy “Nnnna de Ron bácsi!!”. Ennél betegesebben kinéző pornós kevés van, bele is válogattuk a leg-nem-átlagosabban kinéző pornósok közé az öreget, de neki pont ez volt a specialitása és a különlegessége és simán vállalta, hogy egy karikatúrája a pornónak.

A perverz nagybácsi, aki megfogja a segged.

Nem Ron változott meg, hanem a világ körülötte, és elítélem az erőszaknak minden formáját, de a fenti dolgokat még most sem tartom annak és igen, megérdemli a büntetését a perverz öreg, ha csak egy valakit is megerőszakolt, de most komolyan? Ki gondolta erről a tagról, hogy nem fogja meg a segged, ha odamész mellé egy fotóra ???

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…