in

Milyen hatással van a koronavírus a pornóra?

Young couple having sex with woman in ecstasy- shoot with lens baby; Shutterstock ID 211213135; Purchase Order: rs.com

Talán nem is kell magyaráznom, hogy a karantén és távolság tartási szabályok milyen hatással vannak az iparra, elég egyértelmű a dolog. Ez van az egyik oldalon, az otthon maradt sok milliónyi ember meg a másikon, ami az online pornó oldalak, kamerás site-ok és videómegosztók brutális adatforgalmát eredményezi. Nem hiába adott a Pornhub prémiumot először az olaszoknak, majd a Föld összes lakójának egy hónapra.

Viszont már lassan egy hónapja új jeleneteket nem igazán tudnak forgatni, mert igen közel kell kerülni egymáshoz ennek során és az nem megengedett. Viszont az amatőrök most előretörhetnek: a Pornhub jelentése szerint az utóbbi időben megnövekedett az amatőr modellek regisztrációja az oldalon, és ha szoktatok Chaturbate-et nézni is láthatjátok mennyire tele van az oldal a nap minden szakaszában. Szóval az amatőröknek nagyon kedvez ez az időszak, és a profik is megoldják, hiszen sokuknak van Onlyfans, vagy hasonló oldalon maszek oldaluk, vagy éppen webkameráznak otthon. Az igazi AAA kategóriás sztárokat meg nem nagyon kell félteni, hiszen van annyi lóvéjuk, hogy akár fél évet is kihúznak meló nélkül.

És persze, naná, hogy van már Koronavírus-fétis videó is. Már hogyne lenne!

Legtöbbször csak simán odabiggyesztik a szót és kész. Pld. Otthon unatkozok a karantén miatt, vagy Covid-19 és hasonlók, és persze a szokásos, “best treatment for corona virus” videók. Igazán jót még nem találtam közöttük, de betegek vannak bőven:

A Pornhub akcióján kívül viszont nem igazán látok olyat, hogy valamiféle kedvezmény, vagy akár ingyenesség lenne a pornó oldalakon. Szépen tartják az árak magukat, és kissé észrevenni már azt is, hogy a frissítések is elmaradoznak, még szerintem egy-két hónapra való már leforgatott videójuk van a nagyobb oldalaknak, aztán valamit ki kell találniuk. Ti tudtok olyan oldalról, ami akciózna és megérné előfizetni rá ?

Ehhez kapcsolódik  Szavazz a kedvenc pornósodra !

6 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…