in

Ne fizessetek elő Premiumbukkake-re !

Kevés olyan oldal van, amiért hajlandó vagyok pénzt áldozni, de a címben szereplő oldal ilyen, megrögzött bukkake rajongó vagyok és birtokolni akarom az összes ott megjelent jelenetet HDban, az összes screenshottal és képpel együtt. Legyen meg nekem, otthon a NAS-on, hogy bármikor bárhol belenézhessek és birtokoljam azt.

El is döntöttem, hogy megteszem a lépést, és előfizetek az oldalra egy hónapra, annyi idő elég lesz, hogy letöltsek mindent. Hiába kerestem kiskapukat, a legapróbb tájékoztatót is elolvasva, beszoptam. Előfizettem egy hónapra 30 dollárért, ami kb. 10.000ft. Ennyit azért megérne egy ilyen korlátlan gyűjtemény, főleg úgy, hogy torrenten sem nagyon lehet megtalálni a részeket.

A szopás az, hogy ez csak a Silver tagság, amiben egy csomó (kb 70%-a a filmeknek) csakis streamelve nézhető meg, ahhoz hogy többet láss és le tudj tölteni fizess elő a Gold tagságra, ami megint egy tizes, ahhoz pedig, hogy a BTS és a legújabb cuccok is meglegyenek Prémiumnak kell lenned, még ennyiért. Azért harminc ezret nem fogok egy pornó oldalért fizetni, nem vagyok amcsi fiatal, akinek ott van erre apuci hitelkártyája. Egyből Prémium és Gold sem tudsz lenni így érik el, hogy egy viszonylag alacsony összegért bejuss, aztán már ne sajnáld annyira a pénzt, mert el akarsz érni mindent. Marketingből profi!!! A fenti képen láthatjátok, hogy a narancssárga cuccok számomra elérhetetlenek.

Általában meg szoktam tudni oldani azt, hogy leszedem a streamelt anyagokat, itt viszont meg nem sikerült ez, ha más nem screenshot programmal fogom őket megörökíteni a HDD-mnek. És ha már megvannak, akkor átadni nektek is cikk formájában.

A Legalnál még jobb megoldást dolgoztak, ki, mert ott (hasonlóan mint a Clips4sale-hez) jelenetekért kell fizetni, nem is kevés összeget. Egyébként ha valakinek van olyan bevált Firefox, vagy Chrome kiegészítője, amivel a stream anyagokat szedi le írja már meg, kipróbáltam kb huszat a híresebbek közül, egyikkel sem megy …

Ehhez kapcsolódik  AVN 2021: Feltöltötték a jelöltek listáját

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…