in , , ,

Nézzük kitágult fenekeket! Truenal 2021 folytatás !

Előző cikkünkben is láthattok alaposan széttágult fenéklyukakat és reméljük a legjobbakat és ezekben talán most sem lesz hiány! A Trueanal a két karantén közötti szünetet használta ki arra, hogy forgasson ilyen sok jelenetet, vagy nem tudom hogy hogyan képesek tartani a lépést és hozni a sok-sok update-et.

Lilly Hall

Én alig szoktam dolgokon felháborodni, de tényleg! De vannak olyan változások amiket nagyon nehezen tolerálok és az egyik ilyen a meghízás. Szegény Lilly is volt annak idején ilyen is, most meg lett ilyen:

Nekem nagyon nem az előnyére változott, de tudom. Van akinek ez jön be. Mike boy nem adja ki a kezéből a csajt, most is ő fogja megbaszni. Legalább a szopási tudománya nem változott, szépen és nyálasan szopja a mestert. Aztán a kúrásra már lehet panaszunk, meg nem is olyan szexi és erotikus egy ilyen közepesen hájas picsában az a lila fenéklyuk ott középen. Mike elvégzi a dolgát, ahogy azt kell, de nálam ez kihagyós lett, nem került bele a Trueanal best of mappámba az tuti. Nna jó, a végén cuki, ahogy a fenekéből kifingja a gecit egy pohárba és megissza !!

Itt a jelenet teljesben, ha mégis érdekel.

Maddy May

A spanyol Maddy-ről még biztosan nem hallottatok ti sem – én sem. Átlag latinó csajnak tűnik így elsőre, de a segge már így is sokkal jobb mint az előzőnek. Szép feszesek a csöcsei és egy-egy jó nagy piercing is befigyel a bimbóba. Kis fenéknyalás után jön a kötelező orál, majd be a seggbe. És akkor jön a nagy meglepetés, ugyanis kurva jó a csaj, illetve a csaj nem annyira, hanem a fenéklyuka eléggé szépre tud tágulni, nézzétek csak a sok-sok screenshotot, amit szedtem ki.

Itt nézhető a teljes jelenet.

Nem Mike bassza meg amúgy, hanem a szakállas haverja, de nem lehet most őrá sem panasz. Egyedül talán annyi, hogy nem nagyon szeret benyalni a fenekekbe dugás közben, amiben Mike boy és én is eléggé rajongók vagyunk.

Ehhez kapcsolódik  A bulgár Vicky Sol újra szétbaszatta magát (her first buttrose)

Holly Hendrix

Egy régi ismerőst köszönthetünk a kis félvér Holly személyében, aki eléggé otthonosan mozog az análban. Mindenféle csúnyaság lesz itt, mert a csaj tud ám “nasty” lenni, de nagyon ! Nem is gape-ben van otthon, most már eszembe jutott, hanem kinyomja a púzóját és fingik épp ami onnan kijön, legyen az épp olaj, vagy levegő, vagy akár geci is.

Itt van a kis Holly jelenete teljesben.

A szakállas tag kúrja meg őt is, úgy látszik Adriano olyan mint Rocco már, csak a legjobb csajokra érkezik meg. Nem azért, mintha nem lett volna már meg neki a kis pina. Szóval nyálas fasszopás, aztán segglyuk ki és mehet is bele a vastag fasz. Megy is neki mi meg egy centiről vizsgálhatjuk meg meg, hogy milyenek az erek a Holly fenéklyukán. Kicsit talán túl sok a síkosító, menne abba a seggbe csak úgy simán is szerintem ! A legvégén a geci kifingás atomjó, ezt még GIF animban is kiszedtem nektek.

Imádom ezt a kis ribancot !!!

Paige Owens

Tudom, hogy idősebbnek tűnik, de a kis csinos Paige még csak 23 éves. Bírom, amikor megkérdezik tőle, hogy mekkorára tud tágulni a kis picsád édes ? És ő meg gond nélkül megmutatja. Azért ez nem egy tipikus ismerkedős duma, inkább ne próbáljátok ki ezzel kezdeni a randit 🙂

Talán a legjobb jelenet lett az övé, pedig nem erre számítottam. Szép a kis szőrrel a pinája is és oda is be-be csusszan a fasz neki, de főleg a picsácskája van amortizálva. Szépen bassza neki a srác és meg kell hagyni, hogy nem túlzott, amikor a jelenet elején besaccolta a Gape nagyságát. Van, amikor olyanra tágul a picsája. Mindenféle érzések és ingerek érik a drágát, szóval nem megjátszott az élvezés, főleg, hogy eléggé sokat csusszan át a fasz neki a nuniba, ami azért kifejezetten kellemes érzés lehet. Jó jelenet egy profitól.

Itt van Paige jelenete is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…