in ,

Imádom!Imádom!

Nézzük meg az új Premiumbukkake jeleneteket ! Videókkal !

Nagyon népszerű cimke itt a blogon a legjobb európai bukkake oldal, a Premiumbukkake. Én is rajongója vagyok az oldalnak, volt amikor még elő is fizettem rá két hónapja, ti ne tegyétek, itt írtam le, hogy miért ! Kicsit vártok és torrenten, vagy a videómegosztókon megtaláljátok a jeleneteket.

Safira Yakuza pulcsija is tocsog a gecitől

Nagyon bírom azt amikor ruhában térdelnek a csajok és úgy ömlik a sok geci az arcukba és a szájukba. Nagyon sok japán oldalon látni ilyet, de hát ők találták ki ezt a cselekményt, szóval őket egyébként is nagyon bírom. A hatalmas szilikon csöcsű csaj a Legalporno-nál is járt már, de bennem nem nagyon hagyott mély nyomot.

Kezdésnek lenyel a drága 25 adag gecit, majd jön a szuper rész, amikor is az arcára élveznek a srácok és hát ilyenkor elkerülhetetlen, hogy a fekete pulcsi is gecis lesz, amit a csaj visel. A 25 adagot eléggé nehezen nyeli le a drága, és itt is van, aki nem tud belecélozni a szájába.

Egyébként erről jut eszembe hogy az oldalra egyébként eléggé könnyen lehet jelentkezni szereplőnek, csak kár, hogy Párizsban és Madridban forgatnak. Ajánlott a hét napos megtartóztatás. Hét napos basszus, szerintem 13 éves korom óta maximum volt a három nap, de már akkor is szétrobbantak a heréim. Mondjuk egy ilyen forgatásra lehet hogy kibírnám. Nna de térjünk vissza a drágához, aki így fogadja a geciket az arcára, nézzük inkább videóban meg :

A végére már amint látjátok kurvára nem tetszik neki a dolog. Egyébként saját tapasztalat is azt, hogy inkább lenyelik a lányok, de a fejre, arcra élvezés, az sokkal nehezebben elfogadható nekik. Elhiszem egy ilyen bukkake jelenetben meg főleg, mert percekig ott marad a cucc az arcon, a szájba élvezéskor pedig lemegy a gyomorba és nem érzi. Meg hát a smink is, meg a haja is, meg úgy egyáltalán …

Bőrdzsekiben, vagányan: Lola Emme

Még egy ruhás csajszit mutatok nektek, aki ugyancsak nagyon odaadóan viselte az 50 adag geci torkába jutását. A csajszi egyébként kivételesen nem spanyol, hanem argentín.

Ehhez kapcsolódik  PornHub Awards 2020 - a nyertesek

Ezt az elején történő szopásos részt amúgy simán ki lehetne hagyni, szegény spanyol srácok, inkább az átlag alatti farkakkal rendelkeznek és nem olyan látványos a dolog. A csajszi egyetlen fintor nélkül nyeli le a geciket, pedig higgyetek nekem, kikockáztam hogy tudjak olyan shotot csinálni amin legalább egy picike undor elhagyja az arcát, de semmi.

Szóval extzásiban tartja a csaj majd’ egy teljes órán át kitátva a száját. Még a fogorvosnál is sok lehet egy ilyen, de ő bírja simán. A végére csinál egy olyat, hogy egy kézzel masztizik a másikkal meg fogja a gecis tálat. Miután lenyel a csaj 80 (!!!) adag spermát kezdik az arcára verni a gecit. A kabátjára is hullik, és az egész arca tocsog a cucctól. Csodás a látvány !

Azt soha nem értettem egyébként, hogy előtted térdel egy idegen csaj, aki szívesen megissza a gecidet és te nem az arcára, és nem is a szájába vered a farkad, hanem a tálkába, amit tart ? Miért ??

Megan Nicole szájából ömlik ki a geci

A végére hagytam a legjobbat.

A kis cukker szemüveges csajszi a bukkake alatt sem veszi le a szemüvegét. Az interjú alatt lenyel 3 adag gecit, aztán meg csak tátja a kis száját és spriccennek bele az adagok.

Imádom amikor egy csajnak csak megerőltetett a mosolya és igazából kibaszottul nem annyira jó ami történik most vele. Hát ez van ezzel a csajjal is. 15 adag geci után mosolyog, aztán meg majd’ behány, mikor leér a cucc. De semmi gond tátja tovább is ki a picike cuki szájacskáját.

A leg végét videóban is nézzétek meg, mert valami kibaszottul faszfelállító látvány, ahogy majdnem kicsöpög a csaj szájából a sok sperma, de mégsem. 25 adagnyi geci fér bele egyszerre, amit egyetlen egy korttyal nyel le a drága.

Itt a videó a kicsorgó gecis bukkake-ről:

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…