in ,

Nem rossz ...Nem rossz ...

Oktató film: Hogyan nyalj puncit?

Számos ilyen filmmel találkoztattok már, ha aktívan néztek filmeket, jeleneteket. Ez egy 2008-as régi kis oktató film, ami arról szól, hogy hogyan kell puncit nyalni. Mai szemmel nézve inkább vicces az egész, aki csinált már ilyet és jól csinálja, az tudja, hogy hogyan kell és nem kell oktató filmet nézni erről. Én egyébként minden ilyet kicsit erőltetettnek tartok. A legnépszerűbb ilyen téma egyébként a Squirt, ami nem egy tehetség és elsajátítható tudás szerintem, mert ha nem képes a csaj ilyenre, akkor soha az életben nem fog nekem spriccelni, aki meg képes, annak meg simán megy, minden oktatás nélkül is.

De azért nézzük meg ezt a remekművet és idézzünk kicsit múltat vele, milyen is volt egy jelenet 12 éve. A jelenetet Tristan Taormino nevével adták el, aki egy csaj egyébként és a kétezres évek vége felé egy csomó ilyen filmet gyártott.

A csajszi egy társaságnak oktatja hogyan kell csinálni. Mindenféle oktató ábrákat és egy csajt is használva, akin aztán utána demonstrálja is a dolgot. Eléggé jól nyal egyébiránt a csaj, aztán meg dildókat is használ, aminek nem tudom mi köze van a cunnilungushoz? A megjátszott társaságban van egy fazon, mintás ingben, aki nagyon, de nagyon szégyenli magát. Ő jött a párjával és nem tud nyalni. 🙂 De a felesége bátorítja egy erős kézfogással: Drágám, ne csüggedj ! Menni fog, megtanulod meglásd !

Aztán már párban mutatják meg profik (Kelly és Richard Kline) ugyanezt az akkoriban divatos, kis felbukkanó buborékokban pedig tippeket adnak. Volt egy olyan műsor az akkor MTV-n, amikor infókat osztottak meg a zenéről és a klipről és ott bukkantak fel ilyen infó-buborékok. Egyébként, nem is rossz tippeket adnak, lehet, hogy atom kezdőknek, akik még pornó filmet sem láttak, ezek új infók lehetnek? (nem)

Ehhez kapcsolódik  Hogyan lehet elbaszni egy jelenetet: Wakeupandfuck -

Aztán egy másik pornós páros jön és az olyan tippek, mint a “Használd a nyelved, hogy felizgasd őt”, biztosan sokaknak segíteni fognak. Egy pár pózt mutatnak ők is, amit irigyelek az az ék alakú párna, mindíg is akartam olyat, jó alaposan be lehet nyalni úgy mindenhová a csajnak a lábai meg önkéntelenül is az ég felé állnak, nem kell tartania.

Azt hiszem Rocco mondta egyszer, hogy ha egy nyalás után a homlokodról nem folyik a puncinedv, akkor valamit rosszul csináltál. Szerintem is igaza van, és egy igazi nyalás nem ilyen, szerintem ezt tudják akik ezt eljátszották is és csak azért csinálták így, hogy bemutatható és látható legyen. Egy nyalás szerintem akkor nyalás, amikor az egész punci a szádban van és mindent ott csinálsz belül és az nem bemutatható. Legalábbis nekem ez egy olyan taktika ami még mindíg bejött és úgy látom Pierre Woodman-nek is aki ugyancsak ezt alkalmazza a csajok bemelegítésénél.

Az jutott még eszembe erről a filmről, hogy de jó, hogy már 2020 van és a mostani csajok nem így néznek ki mint mondjuk ez a szőke csajszi, aki simán csak Cindy Crawford-nak hívatta magát, jó hogy van HD és nem maradt ilyen a minőség, és a faszik is megváltoztak.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…