in , , ,

Oroszországban így avatnak be a pornóba: Bella Grey

A vírus miatt kialakult kényszerű helyzet nem mindenhol vezetett oda, hogy leálltak a forgatások. Az USA-ban számos olyan oldal, amit követtünk még mindíg szünetel (VogoV, Truanal, Swallowed), de a Legalporno-nál megoldották úgy a problémát, hogy otthon forgatnak, azaz nem a Legal csehországi stúdiójában. Persze ott is készülnek már új anyagok, de egy új stílus született a tavaszi karantén által, ez pedig az orosz otthoni pornó, és itt ne a gagyi kommunista tapétás, padlószőnyeges változatra gondoljatok. Pont ellenkezőleg.

Szerintem azóta már közel 50 ilyen jelenet jött ki a kedvenc stúdiómnál, persze durvábbnál durvábbak is, de most egy olyat mutatok, ami más miatt lett különleges. Mégpedig a miatt, hogy egy kibaszottul szép csajt dugnak seggbe benne. Köztudott, hogy a magyar és a cseh lányok után az ukrán és orosz társaik a legszebbek (legalábbis nekem biztosan) és erről most tanúbizonyságot is fogunk látni Bella Grey személyében ! A csajszinak egy “régebbi”, de lehet hogy újabb, mint ez a jelenet cucca van csak a Tushy-n és ezen kívül semmi.

Kibaszott szép kis tinilányról beszélünk szopnivaló csöcsökkel, vagy inkább cickókkal. A levetkőzés után szopni kezdi a srácot, aki a legendás Mr. Anderson, aki szerintem több nőt kúrt már meg, mint Rocco. A meglepő a castingban, az hogy simán pofon veri a csajt, akit ez nem zavar és tovább mosolyog. Kis szopás után nem sokat teketóriáznak, köpés a farokra és már megy is az anál egyre keményebben. Szegény Bella, nem élvezi egyáltalán, de kit érdekel, viselje el, mi meg élvezzük a látványt.

Egy csomó pózban aláver Mr. Anderson, aki szerintem a Mátrixból nyúlta ezt a művésznevet. Ilyen az mikor szabad kezet kapsz és azt csinálsz a csajszival amit csak akarsz. Egy vágás nélküli alap jelenet ez, de mégis kurva jó, a csaj hagyja magát, a a faszi meg kihasználja. Az összes látványos anál pózban megbassza és kész. Van amikor nem is kell több, ennyi elég. 35-40 percnyi anál kúrás és kibaszottul szép orosz tini csajjal.

Ehhez kapcsolódik  Megan Inky gangbang

Legjobb rész:

Összegzés:
Semmi extra, de mégis adja azt amit kell, és amit várunk egy anál castingtól.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
90
Minőség
80
Geci
70
A ti értékelésetek23 Votes
69
83

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…