in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Pihenésképpen a két ünnep között nézzünk gusztusos kitágult fenéklyukakat !

Mike Adriano rajongóként követem az Allanal.com oldalt is, meg a többi mellékoldalát is természetesen. Itt a blogon is szoktunk kielemezni az oldalakról, most az egyik kedvenc csajom jött el hozzá egy másik szőke ribanc társaságában és mindketten arra vágytak, hogy táguljon a fenekük.

Erről jut eszembe (mostanában óránként eszembe jut karácsony óta), az egyik megkapott karácsonyi ajándékom, amiben azt kértem a barátnőmtől, hogy egy órán át kipróbálhassam azokat a dolgokat, amiket újdonságként az elmúlt egy évben láttam a pornóban. Legalább tíz dolog volt, ami közül mindet megcsináltuk, kivéve a bandzsítást baszás közben, az egyszerűen nem megy neki, de láthattam kinyomott feneket közelről és nyalhattam is végre, úgy mint a lányok itt lejjebb. Ha érdekel titeket leírom a kívánság listámat, vagy csinálok róla egy posztot. Nna de térjünk vissza a csajokra !

Szépen bepózolnak és levetkőznek a csajok és mindenki nyal mindenkinek segget, még a srácnak is nyalják egy kicsit, ami nem olyan rossz dolog ám (ugye kedves női olvasóink?, szereti azt minden lány csinálni …), aztán jöhet a páros szopás. Szerencsére mind a kettő csaj baszható fenékbe, szóval nem csak egy közreműködővel és egy análozóval van dolgunk.

És egy vastag faszú sráccal, aki nem Mike Adriano, hanem a szakállas alteregója, aki eléggé be szokott jönni a csajoknak is és így nincs az a feszkó, ami egy Woodman jelenetben van, mikor ledobja a pólót az üreg francia.

Whitney engem a boci szemeivel mindíg is Ördög Nórára emlékeztetett, csak neki még nem láttam így kitágítva a fenéklyukát mint annek a csajnak; nézzétek csak és képzeljétek oda a műsorvezetőnőt. Fizetnék is egy ilyen felvételért, az tuti … Szépen bassza és tágítja a csajokat a srác, akik egyre jobban tágulnak, tágulnak és tágulnak …

Ehhez kapcsolódik  Napikép (és videó): menő beguggolás, nna gyertek srácok !

Gondoljátok el, hogy csak az lenne a feladatod, hogy basszál két ilyen csajt, akik éppen széthúzzák a picsájukat neked és élvezik a faszodat. Hát nem olyan rossz kis meló ez a pornózás …

Hátulról is jól megdugja őket, és egy kis seggből szájba után jön a legjobb póz, ez:

A végén a szőke csaj fenekébe élvez a srác, amit fingana is ki a másik szájába, de elnyelte a fenéklyuk belseje a cuccot, a látvány viszont kiváló így is, imádjuk a kinyomott feneket ugye ??

A torrent linkkel adós vagyok még …. itt van.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…