in

Pornhub modellek #5: Molly Pills

Azért 51. helyen lenni a világ legnagyobb videómegosztójánál már elég jónak számít. Molly Pills, ugyanis pont itt van a ranglista szerint. A csaj nem az én zsánerem, de a videói miatt mégis követem őt. Fasza outdoor videókat csinálnak a barátjával ugyanis. Kurva szép helyszíneken, úgy, hogy mondjuk a Grand Canyon van a háttérben, ők meg a sátorban kúrnak. Nem sok minden kell ehhez, egy jó nagy adag exhibicionizmus, és kb. két akciókamera, egyet letesznek fixen, egyet pedig mozgatnak közben, aztán összevágják a jelenetet és már jöhetnek is a nézők. A párnak egyébként van egy másik csatornája is, ez a Horny Hiking.

Profi módon egyébként a free csatornájukon csak rövidebb, de velős változata van meg azoknak a jeleneteknek, amik viszont a Premiumban teljesben is fenn vannak.

A csaj itt is szóló masztis videóval kezdte. Mondjuk ez eléggé jó lett, a konyhapulton. Ahogy két ujjal ujjazza magát, látni, hogy lesz a csajból valami később. Vagy ez a meztelen jógás cucc is egész jó lett:

Aztán elkezdenek a sivatagban felvételeket készíteni:

Szegény faszijának elégg mini a fütyije, de a csaj bátorsága ezt ellensúlyozza. Van , amikor komplett szexi dresszeket visznek ki a hegyekbe és ott kúrja meg a csaját. A jelenetek mind POV stílusúak, aza a tag fogja a GoProt és úgy veszi fel. Sajna a mini bré miatt látványos őrületes lovaglásokra, vagy mélytorkozásra ne számítsunk, mert a szájába befér a csajnak a farok állva, úgy hogy a torkához se ér.

Sajnos a videók címei elég kiábrándítóak, nem értem mi a halál faszáért kell mindegyikbe beleírni, hogy DADDY!!! ki az a beteg barom aki erre keres rá? De felülnek ők is erre a vonatra és egy csomó ilyen faszság címe van a videóknak, amiknek aztán tényleg semmi közük “Apucihoz”. Még az alábbi footjob videóban is “Apuci élvezz a fiatal lábamra” van …

Ehhez kapcsolódik  10 dolog, ami miatt más a Legalporno, mint a többiek

Aztán egyre inkább rámennek a kinti videókra. Klasszak is ezek, mint pld. ez az anál videó. Hát még milyen klassz lenne egy rendes méretű farokkal ehelyett a kis nyomorék helyett …

Van, amikor egy barátnőjüket is rá tudják beszélni, hogy szálljon be:

Vagy épp a hegy tetején kúrnak egy anal pluggal a csaj seggében:

És itt van a már említett Grand Canyonos jelenet is, ami azért eléggé állat lett.

A legfrisebb cuccuk meg egy hármas jelenet lett, itt a Prémium változat és itt lentebb meg az ingyenes:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…