in ,

Pornó hoaxok – 2. rész: Óriás heréből hatalmas adag spricc

Ha arról van szó, hogy japán pornó és extrém dolgok, sokan csak legyintünk, hogy jjja, azok totál hülyék. Meg kell hagyni, hogy eléggé speciális az ízlésük, köszönhető ez ezer féle dolognak, ami a távoli szigetországot jellemzi szex terén. Elég csak arra, gondolni, hogy máig cenzúrázzák a pornófilmjeikben a nemi szerveket homályosítással, vagy elkockázással, mondjuk már nem az összeset, kicsit lazul a szigorúság, így 2020-ra …

Volt egy időszak, amikor az ipar nagyon ráment arra, hogy csajok arcára hatalmas mega-adag spermák kerültek, és nem csak a japán pornóra gondolok, hanem voltak európai és amerikai direkt erre a témára specializált oldalak is. Megkockáztatom, hogy az amerikaiak között voltak olyanok, akik el is hitték, amit látnak. A csajok meg örültek, hogy csak egy cukros mesterséges izét kell az arcukra engedni, nem egy olyan dolgot, ami más farkából jön ki, és simán bevállalták és megjátszották, hogy egy liter műgeci ömlik a hajukra.

A japánok ezt megtoldották azzal, hogy nem falak mögé rejtették a műfarkakat, hanem egy igazi farokhoz csatlakoztatták a cucc adagolót. Sokszor a farok sem igazi, de hát rohadt könnyű dolguk volt, hiszen a homályosítás segítette őket, el sem kellett rejteniük a mű dolgokat leleplező részleteket, megoldotta helyettük a videó szerkesztés. Az egyik leghírhedtebb videó az alábbi, amit úgy adnak el, mintha a faszinak ekkora lenne a zacsija és azért lenne ilyen brutális a gecizuhatag. A durva az az, hogy a kommenteket olvasva ezt is egész sokan elhiszik.

Cáfolat

Szerintem nem nagyon kell magyarázni azt, hogy erre egyszerűen egy emberi szervezet képtelen. A here csak akkor nő meg ekkorára ha valami nagyon csúnya betegsége van, ha van gusztusotok keressetek rá az “elephantiasis testicles” kifejezésre. Itt egészen biztosan nem erről van szó, és simán oda van biggyesztve egy műzacsesz, és egy műfarok a tagra, aki a végén még veri is a műanyagot, hogy elérje a kellő hatást.

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020 bejelentés

A nagyheréjű tagra egyébként egy egész sorozatot építettek. Van amikor dugni is tud és aztán creampie formájában érkezik a műgeci:

Vagy ez, amikor még az óvszert is lelövi a löket:

Az egyetlen (talán) eredeti videó ezzel kapcsolatban ez, de itt is szerintem előzetes injekciózás történt, azért ekkor ott lent minden. Az sem lehet magyarázat, hogy 5 évig nem verte ki a tag, mert ezt a szervezet megoldja és akkor ürít éjszaka, nem lehet visszatartani ennyi ideig.

Szerintetek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…