in

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Pornó lexikon: Cuckold

Felszarvazott férj, megcsalás és hasonlók az egyszavas magyarázatai a dolognak. De mi most ássunk egy kicsit mélyebbre a cuckold kifejezésben. Lányok között meglepően sokan keresnek erre, izgatja őket a dolog. Bevallom engem is, de csak akkor, amikor én játszom/ játszanám el a szerencsés felet, nem pedig a megcsaltat, akinek végig kell néznie az akciót.

Egyébként egy kurva jó cikk írja le nálam sokkal okosabban a hatását és úgy egyáltalán a cuckoldingot a 24.hu oldalon. Olvassátok el, érdemes ! A szenvedő fél általában elég erőteljes mazochista hajlamokkal rendelkezik és nem kevésszer még ennél is többel, uyganis nem csak az izgatja, hogy kúrják a csaját, hanem az is, aki kúrja.

Mi inkább kicsit pornósan közelítjük meg a dolgot, ha már átérzitek a pszichológiai részét a dolognak. A pornós cuckold két irányba fejlődött az évek során. Az egyik irány az, hogy a megcsaló, azaz a kúró faszi egy benga néger, a másik irány pedig az, hogy a megcsalt fél be is száll a dologba, de sajnos nem úgy ahogy kéne, és mondjuk kinyalja a gecis puncit, vagy ami még rosszabb, mondjuk bekapja a farkat. Egyre több ilyen cucc van, sőt speciális oldala is van ez egyik régi nagy kedvenc kiadómnak a Kickass-nek a témában: Cumeatingcuckolds.com

Természetesen a Dogfart.com-nak mint az egyik legnagyobb négeres kiadónak is van ilyen oldala, talán ez a leglátogatottabb. A neve Cuckoldsessions, és neves pornósokkal dolgozik.

Aztán van egy vicces Cucked.xxx portál, ahol már odáig is elmennek, hogy a halott férj koporsója felett csinálják, vagy egyéb vicces és néhol tényleg kreatív ötletekkel próbálkoznak. Itt is a pornósok topligája szerepelt már.

De van persze saját videós oldaluk is, ha nem akartok fizetni érte és csak kukkolni akartok, mint a szereplők a jelenetekben. Cuckoldtube.net

Ehhez kapcsolódik  Pornó lexikon - MILF

Ez igazán Kincső témája, meg is fogom kérni, hogy írjon a témáról és azt bemásoljuk majd ide mint másvéleményt.

What do you think?

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…