in ,

Premiumbukkake – behind the scenes

A színfalak mögötti videók mindíg érdekesek és sokszor kiábrándítóak is tudnak lenni. Sikerült jó pár videót szereznem a kedvenc bukkake stúdiómtól, a Premiumbukkake oldaltól. Fura lesz látni, ahogy minden meg van tervezve, a szájbagecik sorrendjétől át, az, hogy éppen mennyi adag gecit kella csajnak lenyelnie, vagy hogy hány percig tart utána az interjú, amiben az “élményeit” meséli majd el.

Nem titok, a Pornhubpremium-omról szedtem le a videókat, ha van elérésetek itt megnézhetitek a videókat ultra HDban is.

Ha már úgyis sokat szerepel Vera néni itt nálunk a blogon nézzük meg elsőnek az ő BTS videóját. A jelenetet végig mosolyogja a csaj, és utána is lehet a geci arcával szelfizgetni a résztvevőknek. Maradandó élmény lehet egy közös fotó Veronica Avluv szarrá élvezett gecitől tocsogó arcával. Ha én szerepeltem volna a bukkake-ban simán odaálltam volna hozzá utána is. Aztán a kis tálkájával cukin tipeg a zuhanyzóba, hogy rendben hozza magát, miközben egy csomó résztvevő arcát láthatjuk, akik nem nagyon örülnek, annak, hogy lebuknak egy bukkake parti után :)))

Az Anita Teen művésznemű csajszi az egyik leg-kikészülősebb a modellek között. Már az igazi jelenetében is, kiabál, kiakad és sír is, szegény, csak éppen nem látszanak a könnyei, mert eltakarja valami más az egész arcát. Durva egy jelenet, amikor már azt hinné vége van még a felénél sem tartanak és agyonlövik az egész arcát, szemét, haját. Itt a BTS jelenetében is kiakad, úgy kell elkísérni őt a közös zuhanyzóba, ahol épp a faszik zuhanyoznak. Kiakadt a csaj rendesen.

A kis kedvenc pinájú orosz csajszim Nicole Love is járt már naná a spanyoloknál vendégségben. Ő mindvégig mosolyog és cuki ahogy minden farkat szívesen fogad, pedig ott van a tag is közöttük, aki a saját mellbimbóját csípdesi farokverés közben és előszeretettel nyalja le más gecijét ….. brrrr. Niki amúgy aranyos itt is, egyébként nem egy sima bukkake-t kapott, hanem volt előtte egy kis dugás is. Éljen a lepkepina !!! A szutyok fürdőszoba a végén amúgy nagyon gáz …

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020: Legjobb külföldi színésznő

Aktuális kis kedvencem a Legalhoz brutál jó módon visszatérő csinos kis tini; Rebecca Volpetti. Itt is járt persze a kis drága és talán róla forgatták a legtöbb BTS videót, hiszen kurva jócsaj és mégiscsak azért érkezett, hogy hatvanan a szájába élvezzenek. Ezt a jelenetet nem a raktárban forgatták, hanem Madridban egy emeletes ház szintjén. Fura látni smink nélkül Rebekát, és mondjuk az is kiábrándító, ahogy cigizik. Háttérben megy Tvn az Athletico meccs… De az, mikor kortyolgatja a kávéját és mutatják neki, egy telón, hogy éppen mi lesz majd odakint, az elég állat. Nézi, ahogy egy előző jelenetben egy másik csaj éppen majd’ belefullad a gecikbe. Szerintem ma az egyik legjobb európai csaj a pornóban Rebeka, a Legalos felvételei egytől egyig az idei éve legjobbjai lettek. Amúgy 69 adag gecit nyelt le a jelenetében.

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…