in , , ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

Rocco’s castings 2020. január

Ha Rocco filmet akarunk nézni, akkor meg kell elégednünk a castingjaival, ugyanis a mester máshol már nem nagyon vállal szerepet, csak esetleg, ha valaki nagyon kedvére valóval baszhat, de ez elég ritka filmekben manapság. A castingjaiban azért még javarészt ő van, a nemrég megjelent DVD-t is megnézzük hamarosan, ami már a 31. a sorban, de most a saját weboldalán kijött négy új részt vesszük át, amik aztán persze később ugyancsak egyben is megjelennek majd. Mint általában a weboldalakon, itt is 5 naponta van frissítés; tehát visszafelé megyünk a ma megjelent jelenettől.

Candy XO

Ne keressetek rá a csajszira, mert egy kávés cukorról fogtok képeket találni, nagyon friss lehet, még az sem derül ki, hogy honnan származik. Rocco-ban azt bírom, hogy nem rámenősködik mint Woodman, hanem ha megbeszélés szerint nem akarja a csaj a szexet, akkor nem és kész. Itt sem kapunk csajnos csak egy kis dildózást és egy nagyon kicsi ujjazást. Végre Rocco jelenet, és semmi kúrás ! 🙁 Annyira egyébként nem világszám a csaj, hogy megengedhesse magának ezt, nem értem mit gondolt mikor Rocco-hoz jött ?

Ava Black

Egészen hihetetlen, hogy ezzel a névvel még nem próbálkozott senki, annyira adja magát. Egy magyar cigány csajról beszélünk, aki sajnos nem lett a következő Sarah Cute, aki egy igazi baszógép. Egy kicsit testes, de nagycsöcsű csajról beszélünk, aki már legalább egy következő szintre lép Rocco-val, mert legalább kiveri neki a melleivel. Egy alpazarolt jelenet lett ez is, amihez kár volt adnia Rocco-nak a nevét.

Anna P

Egy elég átlagos tinilány Magyarországról a következő, de ő már nem Rocco-val van, hanem az egyik tanítványával. Annyira nem rossz a jelenet, de extrára ne nagyon számítsatok, kicsit nekem a fiatal Sandy-re hasonlít, Égerházy Zsanettra, annak idején hogy imádtam a videóit.

Minori

Nagy csalódás lenne a négy jelenet, ha nem mentené meg ezt a végére Rocco mester egy tőle szokásos jó kis szettel. Az anál sajna kimarad, pedig láthattuk már, hogy képes ő két és fél órán át is baszni valakit seggbe ha kell. Nem győzöm nyomni a screenshotokat végre ! A jelenet 75%-a egy egy kamerás egy az egyben felvett snitt és kurva jó. Simán basznak csak benne az elképzelhető összes pózban. Rocco végre rendesen nyal pinát, nem csak a nyelve hegyét teszi oda, szop lábujjat, nyal talpat, szop mellet, nyal izzadtságos segget, és úgy egyáltalán klasszul nem vadul, de szenvedélyesen megdugja a csajt. Aki egyébként tök béna, de még így is élvezhető a jelenet, ahogy Rocco kihasználja.

Ehhez kapcsolódik  Rocco's hard academy gangbangs

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…