in , , ,

Rocco’s dirty girls 8

Rocco mocskos lányai már a nyolcadik részénél tart, és még csak a mester weboldalán elérhető, de mi már meg is nézzük. A legsajnálatosabb dolog, hogy az olasz csődör már szinte csak a castingjaiban szerepel, itt a tanítványai szerepelnek és hol jobban hol nem annyira jól próbálják a mester hírnevét megtartani a jelenetekben.

Georgie Lyall, Sarah Sultry

A két csaj közül talán az ukrán modellel futhattatok össze, de a másik csajjal – a férifas nevű Georgie-val még szerintem ti sem. A nem éppen a pornózásáról híres Skóciából származik ugyanis. Partnerük Erik Everhard lesz, aki vagy nagyon jó, vagy nagyon béna a jeleneteiben. A szokásos és ezerszer látott scene-el kezdünk, Erik kúr egy csajt, és megérkezik a barátnője, aki a nagycsöcsű szőke lesz. A felelősségre vonás után, beszáll ő is a buliba.

Aztán nyalja a szőkét a másik meg nyalatja magát a szőkével. Én közben azt figyelem, hogy fúj a szél kint és hogy egy felsávozott futópálya is van a pornós villa kertjében. Erik nem az a tag, aki lekötné a figyelmemet, de szerintem a csajok is csak úgy elvannak … Főleg az ukrán csajt dugja, mert ő engedi fenékbe, de eltekerni való a jelenet, semmi extra, de tényleg semmi. Visszasírhatjuk Rocco-t újra.

Angelika Grays

Egy újabb igazi ukrán csaj a következő jelenet főszereplője, partnere még mindíg nem Rocco Siffredi. Viszont ez a srác klasszisokkal jobb Eriknél, főleg, hogy egy remek foot fetish jelenet amit láthatunk tőlük ezzel a kurva jó kis szőke puncival és még megfűszerezzük anállal is, szóval mintha csak az álmaimat látnám. Rengetek lábujjszopás és isteni a csajszi is, ügyesen lovagol seggel is a faszban és kap egy igazi jó adag gecit a lábacskájára. EZAZ !

Mina, Monika Brown

A Mina K nevű csaj az egyik kedvencem más oldalakon is, a másik csajról még nem hallottam. Ha mina szerepel, akkor tutira lesz anál, dp és akár még duplaanál is, bírja a kiképzést a drága. Sajnos Erik újra a képben van, egy másik sráccal ők a férfi főszereplők. Valami sztori van amit áttekerek, mert itt ő magyaráz és a kúrásánál már csak a színészkedése a gázosabb. Mina kapja a feladatot, hogy szopja őt, és én már megint arra figyelek, hogy a futópálya a háttérben egyszer csak véget ér a semmiben … akkor egy 100 méteres sprint pálya lenne csak? Hmmm érdekes …

Ehhez kapcsolódik  Napikép: ilyen egy forgatási szünet Prágában.

Majd megérkezik a másik srác így egyenes utunk van a DPhez, sőt a DAPhoz is. Ha nem Mina lenne a csaj akkor már nem nézném, de ő elviszi a hátán (seggén) a jelenetet, imádom azt a fájdalmas és könyörgő és élvezős fejét nézni. Jó jelenet, de csakis miatta.

Közben a másik csaj meg eltűnt, de kiderül hová lett, másik faszit intézett magának és eljátsszák a legelső jelenetben már látott, „te meg mit csinálsz itt ezzel a faszival, csatlakozhatok?” részt. Lutro egyébként a másik tag, aki Tiffany Tatum férje mázlistája … Nem rossz egyébként a csaj sem, jól odateszi magát a srácoknak. Jó kis vágás nélküli gonzó jelenet, és a piros veszélyes magas sarkú is lekerül végre. Ha dupla anált nem is, de alapos vad dupla behatolást kap a csajszi, vadul odanyomja a picsáját ahogyan kell. Jó jelenet !

Amaris

Egy viszonylag új csaj az utolsó jelenet szereplője, nem nagyon láttam még sehol a csajt. Persze ukrán ő is. Ez az a jelenet, ami már egyáltalán nem kellett volna és szerintem csak azért került bele, hogy meglegyen a négy. A csaj elég szutyok, hiába van kisminkelve, a pinája is az, amitől kiráz a hideg, egy nagy csík az egész, egy vágat, egy repedés …. brrrr. Ki se kellett volna screenshotoznom …