in

Ron Jeremy börtönben

Ha követitek a nagyvilág eseményeit, ha nem, akkor is tudhatjátok, hogy az USA beli igazságszolgáltatás, eléggé fura és bárkit bármiért be lehet perelni. Nem akarok a korteskedője lenni semmelyik erőszakot elkövetett pornósnak, ha tényleg így volt, akkor rohadjanak meg a börtönben életük végéig, egyik nővel sem szabad így bánni. Mégis érzek minden ilyen “perben”, valami kis turpisságot.

Ugyanez volt annak idején a James Deen féle erőszaktevésben, vagy amikor az a néger faszi leforgatott egy jelenetet a csajjal és aztán pár nap, vagy hét után jutott eszébe a csajnak, hogy hoppá, ez erőszak volt. (Leigh Raven botrány. Írtam annak idején róla is.)

Az öreg Ronny bácsit most három csaj perelte be függetlenül egymástól és vádolja erőszaktevéssel, illetve konkrétan megerőszakolással is. Ha elítélik, akár életfogytiglant is kaphat. Nem szaroznak, mert az óvadék 6.6 millió amcsi dollár lenne, ami két milliárd forintnyi összeg. A mostani tárgyalás során nem engedtek az óvadék összegéből ezért Ron Jeremy továbbra is őrizetben van. Nézzétek a jellegzetes fotókat az öregről! Meg van viselve …

Ilyen volt mikor még praktizált:

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020: Vörös szőnyeges bevonulás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…