in ,

Shoplyfter #2

Kb. három hónapja írtam az egyik kedvenc ál-reality oldalamról egy posztot, nézzük meg azóta milyen új csajokat kaptak el a gonosz biztonsági őr bácsik, és főleg azt, hogy mikre kényszerítik őket a hátul lévő irodájukban.

Rebecca Vanguard

A kis Rebeka már három éve a bizniszben van, de én még az életben nem találkoztam vele. Nem egy rossz csaj, de nem is kiemelkedő azért … Elsőre fura lehet, de sok olyan rész van ebben a jelenetben is, amikor csak ül a csaj magában és idegeskedik, érdekes lehet, egy 50 perces jelenetből tizet erre elbaszni, de hát a pszichikai terrort próbálják így bemutatni és a legtöbb csaj benne tud maradni a szerepében. Rebeka épp a puncijába dugta el az ékszert, amit csórt és ezt egy részletes testüreg motozással meg is találják nála. Büntiként dugnia kell a biztonsági őrrel. Nagy nehezen veszi rá magát hogy szopja a faszát, aztán meg hátulról dolgozza meg a kopaszodó csávó.

Ügyes a csajszi, végig benne marad a szerepben, szenved és közben azért élvezi is. Ezt csinálnám én is, csak még tovább szórakoznék el a csajokkal, akár órákon át is, hiszen hagyniuk kell, hogy kiéljem a perverzkedésemet; mindet !!!

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet

Lily Glee

A 23 éves Lily az új csajszi, aki elég merész ahhoz képest, hogy még 50 jelenete sincs … análozik és hasonlók. Azt most nem fog, de színészkedni azt próbálkozik. Egy tipikus tini picsát játszik, aki felháborodik azon, hogy előállítják hátul, mert ő nem csinált semmit sem. Kicsit talán túl sokat pofázik, de megéri kivárni (és kiverni), a jelenet végéig, mert aztán egyszer csak jön egy pillanat, amikor élvezni kezdi a vastag faszt magában. Ez akkor van, amikor lovagolni kezd benne, ekkor már befogja a kis száját és csak nyöszörög. A felépítése kurva jó a jelenetnek, mert rohadtul cinikus az elején, aztán meg meg lesz baszva és bekussol. Még a gecit is elviseli, nagy nehezen …

Ehhez kapcsolódik  Exxxtrasmall 2020 - folytatás

Így baszták seggbe HardX-en, itt pedig egy barátnőjével análozott.

Itt nézhetitek a teljes jelenetet

Emma Starletto

A kis Emma is az újgenerációs pornósok között van, hosszú derékig érő szőke haja van, innen tudjátok felismerni, azért ez elég ritka. Elkapják szegénykét, őt is, és még meg is bilincselik, de annyira butuska, hogy a szobában kiaggatott pólók közül tesz el a nadrágjába (vállfástól) egyet, amit persze meg is talál a gonosz security-s. Levetkőztetik, majd újra várnia kell, míg visszatér a nyilatkozattal a tag, persze a csajszi már full meztelen, kivéve a zokniját (levehették volna azt is). Eléggé flegmáskodik, de aztán mikor már baszva lesz elengedi magát. Lovagolnia is kell, ami nem tudom miért de nekem rohadtul bejön. A csajnak kell csinálnia és ahhoz, hogy csinálja élveznie is kell, szóval itt már élvezik is a dolgot, mindíg ez az a pont amikortól átbillennek. A pinácskájába élvez a tag és otthagyja a felizgult kis szőrös puncis csajt.

Egyébként már szerepelt nálunk is az elálló fülű csajszi, itt a Hokkup Hotshotban.

Itt a teljes jelenet.

Judy Jolie

A 21 éves viszonylag kezdő Judy-ról sem hiszem, hogy hallottatok már, főleg leszbizett eddig a csaj. A jelenet címe is az, hogy mély-vizsgálat, és a biztonsági őr nem bír magával belenyal a csaj fenéklyukába, mikor meg kéne azt vizsgálnia. Én is ugyanezt tenném, de totálisan. Aztán kényszeríteném, hogy kinyalhassam a fenéklyukát ott, és nagyon nem tetszene neki,de aztán élvezné, mert puncinyalást is kapna. Nna mindegy, itt dugni fognak egyet a szokásosat hátulról, majd elölről is.

Sajna a szokásos szemből felvett lovaglás kimarad, és a csaj sem szellemül át úgy mint a többiek. A tagon meg végig rajtamarad a kék gumikesztyű, ami ugyancsak idegesítő, szóval ebben én nem tudtam átszellemülni, csakúgy mint a csajszika.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…