Azért még mindíg nem nagyon tudok jobb orál oldalt a Swallowednél, hiába nem szeretik sokan Adriano stílusát, de meg kell hagyni, hogy van olyan nagy név a szakmában főleg az USA-ban, hogy alap az, hogy le akarják szopni őt a feltörekvő sztárok. Menő az, ha egy swallowed részben tocsogós nyálasra bassza a szádat Mike. A mostani rész már egy egészen elképesztő szám, ugyanis a 33. része jött ki a Swallowed sorozatnak, ami DVDnként minimum 6-7 jelenetet jelent. És minimum egy csajt, de legtöbbször inkább kettőt. Nézzük, most milyen csajokat válogatott össze a mester; vannak benne nagyon jók és feledhetőek is.

Khloe Kapri

Máris Mike nélkül kezdünk, egy helyettese szerepel a jelenetben Khloe-val. A kis szőke csajt bírom nagyon, láttam már sok jelenetét. Alex Jones félvér srác a partnere, aki fura, mert félvér, de a farka atom fekete. Szépen nyálasan szopja őt Khloe, engedve a nyál buborékoknak és a szabad folyásnak a melleire. MOndjuk amikor alulról kamerázzák nem igazán szeretem, sajna sok ilyen felvétel van a jelenetben. Van egy rész amikor telóval stoppereli a srác mennyi ideig bírja benyelve magában tartani a faszt a csaj. Az jó, de amúgy meg kiábrándító a szokásos plöttyedtség. Komolyan fogok ennek egy külön #-et cisnálni olyan sok jelenetben látom mostanában.

Leah Winters, Scarlett Mae

Itt már Mike a főszereplő, akinek kisebb a farka, de legalább áll. Két számomra ismeretlen csajjal kerül párba. A Leah nevű csaj kurva aranyos kis cukker mellbimbó piercingekkel; hmmmmm. Szépen szopják Mike-ot a barna csaj alulról nyalja a golyszit és nevetve élvezi, hogy a másik csaj felöklendezett nyála ráfolyik. Milyen érzés lehet ez basszus ? Kurva jó az tuti. Megcsinálják ugyanezt a pózt segget nyalva is, közben persze nevetnek, mert ez egy vicces klassz játék. A gecit a végén ne is várjuk, nem látni semmit …

Abigail Peach, Sloan Harper

Nna ez a két csaj nekem pont az előző kettő ellentéte, megereszkedett hájjal oldalt, ami nálam elég erekciógátló tényező. A felnyírt hajú nem szop rosszul, de a másik elég átlagos. Végig csinálják a forgatókönyvet ők is, de áttekertem.

Ehhez kapcsolódik  Ekkora hülye nevet: Angelina Robihood a tengerparton análozik

Ariatta Adams

A 19 éves kis Arietta érkezik a félvér sráccal megint. Nem tudom minek veszik bele a maszturbátort a jelenetbe, nem nagyon érdekel egy szopatós filmben az hogy élvezzen el a csaj. Megint stopperolja a szopást a srác, aztán próbál a csaj keményen szopni, de hát … ugye tudjuk. Elég kihagyható lett sajna ez a szett is.

Eva Yi, Gianna Gem, Katya Rodriguez

A szerényen magát csak Logan Longnak elnevezett faszi kap három csajt kipróbálásra, akiket akár a Disney is castingolhatott volna, mert teljesen különböző rasszból érkeztek. Nem tudom, hogy milyenek lesznek tényleg, de szerintem jók ! És azok is lettek, főleg a félvér csajszi nem kíméli magát, tolja le magának a hatalmas faszt és csorog a nyála bőven. Az ázsiai viszont képes végig csinálni a jelenetet, úgy hogy a sminkje tökéletes marad végig. Megcsinálják a tökélyt, egy segget nyel, egy mélytorkozik, egy pedig herét szop kőkeményen. Elképesztő a látvány. A végén sorba torkozza őket még fejjel lefelé is a srác, itt szerencsére marad a nyál a csajok arcán így élvez el, amit végre látni is lehet.

Kali Roses

Hogy keretes legyen a szerkezet érkezik a kis szőke Kali a fekete farkú sráchoz szólóban. Nem tudom leírjam-e a véleményem, de ugyanaz a szitu, mint az előző két jelenetben, ugyanis a félmerev farok elég gáz mindenhol. Még jó, hogy nem kell tartania a csajnak, amikor szopja. Pedig milyen ziccer egy ilyen csajszi, bimbó piercinggel, szép nyalnivaló fenéklyukkal …