in , , ,

Szerintetek sok az 1 liter?

Olyan videót mutatok most, amilyet egészen biztosan alig láthattatok még. Igen, pont az lesz benne, amire gondoltok, de egy kicsit még időzzünk el a mennyiségen. A sörös korsó ugyebár fél literes, persze a bajor sörfeszteken lehet látni ennél nagyobb, akár 2 literes űrmértékű korsókat is. Szóval két korsó sört csak úgy meginni, vagy akkor ne is legyen sör, legyen mondjuk víz, eléggé nehézkesen menne mindenkinek. Menne, de nem örömmel tennénk. Ez a csaj sem örömmel teszi ezt a Premiumbukkake videó legvégén, de neki nem sört és még csak nem is vizet kell innia.

Innen letölthetitek a jelenetet, ha van gusztusotok hozzá. Nekem volt … 🙂

Szóval szegény Linda nem örül. A premiumbukkake editorainak szerencsére kellően beteg az agyuk és egy remek összeállítást is készítettek arról, hogy ki milyen nehezen nyeli le a gecit és a jelenet végére odasaccolták (vagy lemérték) a tálkában maradt cuccot is; cold sperm néven írva. Szegény csaj a végén 1000ml, azaz e liternyi gecit iszik meg. Nem akarom tudni mik járhatnak a fejében.

Számomra még mindíg ez az egyik legbrutálisabb módja a pornóban egy nő “legyalázásának”, amikor seggbe kúrják őket, azért javarászt nem szutyok emberek jönnek be az utcáról és verik egy tálkába/arcra/szájba a hetek óta tartogatott spermájukat. Szóval akárki is ez a Linda, de ne sajnáljuk tőle azt a szép kis összeget, amit ezért a műveletéért kapott. Remélem jó sokat szegényke …

Itt egy ingyenes, de sajnos megvágott változat is:

Ehhez kapcsolódik  Hová lehet ezt még fokozni? Adriana Chechik - Tushyraw

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…