in

Pornó lexikon: Incel

No Merchandising. Editorial Use Only. No Book Cover Usage Mandatory Credit: Photo by Snap Stills/REX/Shutterstock (2040208q) The 40 Year Old Virgin - Jane Lynch and Steve Carell 'The 40 Year Old Virgin' Film - 2005

Már hónapok óta egy másik oldalra írogatok szex lexikon témában, ha van kedvetek nézzétek meg a Pornox.hu blog rovatát. Mostanában akadtam egy perverz kis filmre, amiben volt egy kifejezés, amit sokat tapasztalt pornósként még én sem tudtam, azt hittem csak elírták és Intel, vagy Intelligence lehet rövidítve, amúgy is japán volt a videó, és ott aztán totál betegek pornó terén az emberek. Aztán kiderült, hogy nem így van és létezik Incel kifejezés és le is írom nektek mi az!

Főleg azért is, mert szerintem kurvára aktuális lesz ez a jövőben, ahogy mostanában elfigyelem a fiatalabb generációt. Nem akarok itt siránkozni, hogy szegények mennyire nincsenek tisztában a világ dolgaival, de a csajozás meg aztán (tisztelet a kivételnek) totál nem megy nekik. Azért is kapcsolódik ehhez a kifejezés, mert ugyanis az Incel, akaratlan cölibátust jelent, azaz olyan társadalmi csoportot, akik önhibájukon kívül élnek cölibátusban, azaz nőtlenségben, általában szűzen. (involuntarily celibate)

Az alábbi infókat a Lexiq.hu oldalról ollóztam:

Az ilyen férfiak szeretnének ugyan szexuális kapcsolatot létesíteni, de erre egy nő sem hajlandó velük. Ennek oka leggyakrabban az, hogy az incel férfiak érzelmileg és szociálisan fejletlenek, a nőket szexuális tárgyaknak tekintik. Maguk előtt azonban általában azzal magyarázzák sikertelenségüket, hogy nem elég vonzóak a nők szemében, sőt sokan a feminizmust okolják mindezért, ebből adódóan ők gyűlölik a női nemet és a nők körében sikeres férfiakat. Az incel férfiak internetes fórumokon beszélik meg egymással a problémáikat, egyes közösségek azonban egyre radikálisabbá váltak, és a tettlegességig fajuló nőgyűlölő csoportokká alakultak. A jelenség akkor kapott figyelmet szélesebb körben, amikor 2014‑ben egy 22 éves amerikai egyetemista hat embert megölt, majd öngyilkos lett a mozgalom nevében.

Biztosan nektek is van olyan haverotok, aki Incelnek mondható, nekem van egy aki tutira az. Vagy buzi, csak titkolja.

Ehhez kapcsolódik  Pornó lexikon - MILF

A videó, amit említettem, ennek egy eléggé sarkalatos árnyalatát ragadja meg. A japánoknál már 20 éve divat a Maid Cafe, azaz egy olyan hely, ahol a pincérnők francia cselédlánynak öltöznek, és úgy bánnak a vásárlókkal, mint a fiatalurakkal vagy kisasszonyokkal. Mesternek/Mesternőnek szólítják, az asztalnál térdelnek, elkavarjak a cukrot a vendég kávéjába, és ha igény van rá kiskanállal itatják. Az összes japán pornóból a férfi dominancia köszön vissza, szóval simán el tudom képzelni, hogy ez ott egy létező hely. És tényleg az, habár az évek alatt itt sem inkább a szolgálás, hanem a majomkodós anime karakter utánzás lett a dologból.

A film amit láttam, arról szól, hogy Incel-ek a vendégek egy ilyen helyen és betelik náluk a pohár, szétbasznak mindenkit. A film elég erős, ugyanis simán ütik-vágják benne a csajokat, akik persze totál tisztában is vannak ezzel, a jelenet után lehet látni egy BTS beszélgetést is velük. Elég erős a szadi vonal, de itt legalább basznak is, nem csak megverik a csajokat. Amúgy ha valaki HD minőségben megtalálná letölthető formátumban annak örülnék, mert menne a gyűjteményembe.

Aki akar még olvasgatni a témában itt van egy jó cikk a “mozgalomról”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…