in , ,

Texasbukkake csajok #2

Nemrégen írtam meg summáját a texasi csajoknak, akik pénzért engedik, hogy idegenek az arcukra élvezzenek. Van még belőlük bőven, vagy két posztra való, szóval nézzük kiket tudtak rávenni erre az eléggé nem hétköznapi cselekedetre!

Tori

Egy szőke csinosnak mondható csaj Tori, aki szégyenlősen kezdi a jelenetét, de amikor a vastag atom kemény faszokat kell szopnia, máris stílust vált. Basszák is egy kicsit, de áttekerhető a rész, nem egy Legalporno análozás lett azért … A bukkake rész, viszont már annál izgalmasabb. Összeszorított szájjal fogadja a spricceket a csaj; nézzétek a képeket !

Tiffany Brookes

Tiffany közepesen ismert pornós, szóval nem lesz neki különleges a kamerák jelenléte annyira, mint a többi csajnak. Milf a csaj, a maga 33 évével, de idősebbnek is kinéz a műcsöcsökkel és a szolibarna bőrrel. A dugás elég béna, nagyon izgulnak a srácok, vagy nem tudom mi lehet, de nem nagyon áll nekik még kúrás közben sem. Azért a csaj tisztességesen végigcsinálja amiért fizetik, aztán meg betérdel. Éljen a GoPro szuperlassítós funkciója! Kinyújtott nyelvvel fogadja a geciket és alaposan el is ázik, a csöcse és az egész arca csupa csatak geci lesz.

Sara

Nem sok videója van a Sara st. Claire nevű modellnek, de azért nem kizárt, hogy már találkoztatok vele valahol. Ez egyébként még a régi videók közé tartozik, ahol a végén nem volt lassításos ismétlés. A dugás sajna most is egy nagy katyvasz, de a csaj a végén szépen fogadja a geciket, odaadóan kinyújtott nyelvvel, ahogyan azt kell.

Rita 1st

Rita viszont amatőr csajnak tűnik, de az ilyen jelenetek a legjobbak, ők odaadóbbak a profiknál szerintem. A szex rész ultragáz, lehet nem is kéne ezt erőltetni, egyébként is a csajszinak csak az arca szexi, lefelé elég dundus szegény. A végén szemüvegre kapja a geciket, az egyik legjobb és legendás jelenete lett a Texasbukkake-nek, biztosan találkoztatok már valahol a csajszi gecitől tocsogó ábrázatával valahol. Nézzétek csak:

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020: Legjobb szopás

Rita 2nd

Annyira bejött a csajnak a locsolás, hogy kicsit később visszatért. Vagányabb lett, oldalt a halántékán tetkó, felnyírt haj, sajna derékban még most is elég erős lett. A geci adagok most is szemüvegre jutnak neki. A mosolya az viszont még most is nagyon szexi és alázatos, ahogy nem bánja, hogy milyen farokból érkezik rá a cucc, ő befogadja és nevet közben …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…