in , , , ,

Tiffany Tatum és Pierre Woodman Siófokon és Tihanyban forgatott.

Ezer évente van egy Woodman jelenet, ami jó lesz, és ez egészen hihetetlen, de olyan lett. Azért ne várjatok egy Rocco féle akciót, vagy egy Legalpornos fenéklyuk tágítást, de a csajok, és a magyar helyszín feldobja az általában unalmas Woodman féle hangulatot, amikor általában csak a saját maga kis mini pisilőjét kamerázza, mert annyira büszke rá.

A déli parton nem annyira vagyok ismerős, de szerintem Siófokon vannak egy szállodában, ahol a két csaj pózolgat egy kicsit, majd belecsobbannak a tetőtéri medencébe és közösen nézik a naplementét a szállodai szobából. A WakeUpAndFuck jelenetek különlegessége, ha valaki nem tudná az, hogy Woodman (és általában a haverok) meglepik az édesdeden alvó csajokat és ott, úgy ahogy vannak megbasszák őket. Szerencsére most csak egyedül jön Pierre papa a kamerájával, és ne legyenek kétségeink, hogy a csajok nem hajnal 6kor kelnek, mert a strandon már réges-régen fürdenek (megmutatja a kamera). De ez tök mindegy és inkább részletkérdés, a lényeg nem is ez, hanem a két csajszi.

Innen letölthetitek 1080p-s torrentben.

Itt pedig megnézhetitek online is.

Tiffany Tatum-ot nem nagyon kell bemutatni senkinek, írtunk mi itt már róla eleget és alig hagyjuk ki egy-egy jelenetét. A partnere a newbie csajszi, Clara Mia from France, akinek szerintem ez az első hivatalos anál jelenete. Kicsit kamerázgatja őket Woodman, ami nekem mint lábimádónak eléggé rendben is van, de a punci és fenéklyuk-közeli felvételek is eléggé látványosak.

A jelenetet most kivételesen nem részletezném, meglepő módon eléggé klassz lett. Tekintsünk el a szőrös testtől, a kicsi fütyitől és próbáljunk koncentrálni Ildikó isteni fenéklyukára, nyalni való kis sima és puha talpaira és az isteninél is istenibb pinájára. Woodman bácsi szépen kihasználja a helyzetet, bassza mindkét csajt és közben nyalatja a másik punciját azzal akit dug. A csajok sem finnyáskodnak, nyalják egymást és nem válogatják meg, pld. simán nyalnak fenéklyukat is (Pierre bácsinak is). Tiffany fenekéről ilyen ultra közelieket már csak akkor láthatnánk, ha egy nőgyógyászati kamerát vezetnének fel neki. Még a kép-a-képben jelenetek sem rosszak, mindíg van mit látni rajta, isteni szép a két csaj minden porcikája.

Ehhez kapcsolódik  Isabella Della 1/1 anál

Fú de nagyon basznám én is. A legvégén még egyszer kap egy squirt-öt a drága, amit a francia csaj fal fel, de olyan szenvedéllyel teszi, mintha én tenném azt. A béna geci engedését eltekerhetjük, inkább nézzük meg, hogy átkompoznak a csajok Pierre-el Tihanyba, ami a kedvenc településem Szentendre mellett itt Magyarországon. Sajnos nem ekkor nyaraltam ott, mikor a két csaj pózolt ott és ettek egy fagyit is az apátság mellett.

Ha Tiffany mellett nektek is bejött a másik csajszi, akkor itt van még egy jelenete Woodman-től, amikor a haverokkal dugják meg szegényt.

Összegzés:
Meglepő módon jó jelenet lett Woodmantől, de ebben erősen közrejátszik a két szuper csajszi is, a magyar helyszín meg csak dob a jeleneten.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
95
Minőség
95
Geci
50
A ti értékelésetek14 Votes
49
85

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…