in , , , ,

Tiny Tina nem volt jókedvű, mikor 60 adag geci ment a torkára – premiumbukkake

Ha már benn vagyok az oldalon és két nap alatt kivadásztam azt is, hogy hogyan töltsek le, (a premiumnak számító videókat még mindíg nem tudom), át is adom nektek a letöltött videók javát. Mindjárt itt is van az egyik legszebb modell, aki bukkake-t vállalt; Tiny Tina a csehektől.

In medias res, máris térdel a csaj és szopja a felállított faszokat egy kicsit, majd más dolga sincs, csak hogy kitátja a száját és elviselje idegen emberek gecijét a szájában. Jönnek is szépen sorban a srácok a bekészített és gyűjtögetett cuccal. Le is nyeli a kis szorgalmas csaj, aztán meg szólnak neki, hogy bébike, össze kellene gyűjteni a szádba, hogy durvább legyen a dolog. Gond nélkül egy szempislogás nélkül is megoldja, és csak gyűlik, gyűlik a geci a szájában idegenektől. Én sokkal visszafogottabb vagyok az extremitástól, nálam ez a női gyalázás és bevállalás egyik határa, full idegenekből befogadni a spermát és lenyelni. Kicsit azért véres a szeme és lejön a smink az arcáról, de finnyáskodás, vagy öklendezés, ami más csajoknál szokott lenni – semmi. Pszichopata a csaj, vagy tényleg szereti a gecit ????

Hatvan adag a gyomrában, és ha egy adag kb. 10ml, azaz 1 feles pohár legalja, akkor is túllépünk a fél literen basszus !!! Fél liternyi …. Csak egy picit szeppen meg, amikor váltanak és az arcára kezdik kilőni az adagokat. Végig elviselő arckifejezéssel veszi tudomásul a tényt, hogy neki mit kell itt csinálnia. Nem is tudom ez izgató-e vagy inkább jobban bírom azt, mikor valaki habzsolja a gecit, vagy azt, hogy ha behány tőle?

Azért eléggé jó nőről beszélünk :

és nagyon, de nagyon remélem, hogy hamarosan meg lesz baszva ez az isteni fenéklyuk is, ami egyenesen faszért kiált :

Ehhez kapcsolódik  Hookup Hotshot filmek újra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…