in ,

Top 10: lapos mellű pornósok

Van a magyarban egy kiváló kifejezés, a “se melle-se segge”, vagy az elől deszka hátul léc az ilyen csajokra, és a legtöbb átlagos pornó fogyasztót kirázza a hideg az ilyen csajoktól, mondván, hogy ha nincs csöcs, akkor nem is kell a csaj. Engem nem érdekelt soha különösebben a mell, mostanában kezdett el foglalkoztatni a téma, és úgy gondoltam megmutatom a negatív oldalát ennek, hiszen egy tizes toplistát össze lehet hozni a melletlen csajokról. Általában persze tinikről beszélünk, kevés Milf van ebben a kategóriában szerintem, aki meg szereti egyébként is a tiniket, annak csak egy jó kis plusz az, ha a cickók is picik. A legtöbb csajszi szerintem ismeretlen lesz nektek is.

10. Aimee Ryan

A kis mellet lenke Aimee, tényleg minimellekkel rendelkezik, de ezt kompenzálja ott lent, ugyanis jó nagy pinája van és meglepő, de még a segge is baszható:

9. Kacey Lane

A 25 éves Kacey talán ismertebb név a listában. Általában olyan csajokkal teszik össze párban, akik jól el vannak engedve mellileg. Szegény Kacey nincs nagyon …

8. Sindy Vega

Egy Európai, méghozzá egy cseh csaj a kínálatban. Nem hiszem hogy találkozhattatok volna vele. Szegénynek tényleg csak a bimbója van szinte.

7. Alaina Dawson

Alaina-val talán már találkozhattatok, mert volt neki ismertebb oldalakon jelenete; pld. a Tushy-nál is. Nekem a legkevésbé szimpi csaj a listában, csúnya a puncija is és a tekintetében is van valami unszimpi.

6. Kaylee Hayee

Egy csomó néven isert a csak, Kylee Nicole, vagy Kaylee is ugyanő. Nem egy maradandó élmény szegényke, minimellek mellé legalább társul egy aranyos arcocska.

5. Riley Star

A kis minicsaj Riley talán a legismertebb a listán, vele egészen biztosan találkoztatok már. A floridai kiscsaj az AMKingdomon kezdte, szóval ezernyi fasza képsorozat van róla és a széthúzott nemi szervéről. Hírhedt jelenet, amikor az öreg bácsi mellett basszák meg a buszmegállóban.

Ehhez kapcsolódik  Michelle James csöcsei

4. Angel Smalls

Nna végre egy igazán perverz kis punci. Angel Smalls a leg-hardcore-abb a listáról, minden baszása anál és mindent, de mindent bevállal amerikai létének ellenére is. A cicije is picike, de azért ez már az a megmarkolható méret, egy kisebb női tenyeret eltelít talán …

3.Little Caprice

Bizony, a csehek leghíresebb pornósa is elég picike cicikkel bír, és szerencsére el is fogadja magát ilyennek, és nem próbálkozik mell csináltatással. Híres jelenete a Vixennél forgatott klassz gruppen, amiről mi is írtunk annak idején. Rohadtul foglalkoztatott a csaj, az egyik leghíresebb európai pornós most. A mellei a listában a legnagyobbak szerintem. Nem semmi, hogy egy ilyen picike cicimérettel nyerni tudott !!!

2. Piper Perri

Naná, hogy nem hagyjuk kis az egyik legkisebb pornós puncit Piper Perrit sem, aki annyira minike, hogy pornós mémeknek is a fő áldozata szokott lenni. A cicije neki is apró, de hát egy ilyen kis csajszitól ne is várjunk mega dudákat!

1.Kennedy Kressler

Meglepő, hogy miért ez a csaj lett az első igaz? Meglátjátok a cickóit, illetve annak a helyét, akkor rögtön megértitek. Hát … khhhm, igen. Nem nagyon kell szegénynek melltartót hordania. Vagy ha hord is, akkor belefér egy pár zokni .

+ bónusz: Aletta Black

És így a végére van az a kategória, amikor a csaj nem akarja elfogadni, hogy neki picike a cickója és berakatja a lehetőségekhez képest legnagyobb szilikont. Elsőre nekem egyből Aletta Black ugrott be a Legalról, neki látszik, hogy nem volt mibe belepótolni. Egyébként is egy atom vékony csajról beszélünk, akinek a bőrét is alig lehetne megfogni, nem a húst rajta és mégis azok a mellek …

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…