in

Imádom!Imádom! KakiKaki

Top 10 legalacsonyabb pornós csaj

Bevallom neki kezdtem a legnagyobb csöcsök top10-es listájának, de annyira nem vagyok ott a témában, és annyira nagy a szórás, hogy inkább jegelem még a cikket, de 10 darab alacsony csajszit simán tudok mondani, akiket bírok és kis kutatással egyéb infókat is tudok írni róluk. A rovat állandó lesz természetesen, annyi mindenben meg lehet keresni a top10-et, és ennek most úgyis nagy divatja van. Nézzük hát (Adná magát, hogy keressek Midget, azaz törpe pornós csajokat – vannak is ilyenek, de nem lenne tisztességes a többiekkel szemben 1,40méter alá menni. )

10. Tina Hot – 157 cm

Kezdjük a kis Tinával, aki hazánk lánya, habár nem hiszem hogy sokan ismernétek őt. Javában benne volt annak idején a hardcore iparban, a Legalon kurva sok kibaszott jó jelenete volt. Imádtam.

9. Angel Smalls – 152 cm

A kis Angel is elég maradandó élményt okoz ha meglátod akármelyik jelenetét. Pici termetéhez képest szép nagyok a szeméremajkai, és elég keményen lehetett neki análba is tenni szerintem több anál jelenete volt, mint sima. Szerintem még most is aktív a csaj én igazán csak a Legalon követtem.

8. Kimmy Granger 155cm

A kis Kimi is csak épphogy megüti a másfél métert. Vele már egészen biztosan találkoztatok. Kicsit olyan szilikonos lett a feje mostanában én jobban csíptem régebben. Szerintem análba még nem baszták azóta sem.

7. Dakota Skye 152 cm

A kis szőke csajszi is a minicsajok táborát erősíti persze 152 centijével. Nézzétek csak biztosan ti is láttátok már őt is akcióban. Bírja az anált is és sok footfetish cucca van hála a magasságosnak ! 🙂

6. Lola Fae 155 cm

A kis Lola sem maradhat ki a listából. Sok jelenetét láttam köszönhető ez annak, hogy péppé lehet kúrni neki a fenéklyukát, és hát amint látjátok másképpen is kedvemre való a picike csajszi.

Ehhez kapcsolódik  Top 5 dolog, ami miatt gáz tud lenni egy Woodman casting

5. Sara Luvv 152 cm

Sara is pont az a kategória aki szegényke már annyiszor eljátszotta a kicsike csajszi és a nagy farok – lepődj meg rajta szerepet, hogy nem tud tőle szabadulni, mint szegény Danielle Radcliffe a Harry Pottertől.

6. Gina Valentina 157 cm

Persze, hogy a latinos Gina is befér a felsorolásba. Latinosabb már nem is lehetne a csaj, fekete haj, atomerős szőrzet a szemérem részeken, és szexi pillantás.

7. Madison Ivy – 150 cm

Biztosan nektek is meglepi, hogy Madison Ivy is a listára került.Bizony bizony a csajszika csak 150 cm magas. Mondjuk ezt ellensúlyozza a hatalmas műcicije. Azért állva baszás volt neki is simán s az anált sem veti meg.

8. Piper Perri – 149cm

Talán a leghíresebb-hírhedtebb Piper a kiscsajok között, mondjuk azért, mert a 149 centijéhez nem társul több kg, mint 37 (!!!). Ő a legkisebb súlyú szerintem a listában és épp ezért ebből is él, szinte minden filmjében ezt a szerepet játssza. A legendás fejlefogós, vagy a négeres orgiája már facebook mémekben is szerepelnek.

9. Holly Hendrix – 147 cm

Bizony alacsonyabb a kis édes félvér Holly, mint Piper. Az egyik legperverzebb pici csaj akit valaha láttam. Pornózott a Legalnál is, és simán bevállalja az anált is.

10. Little Lupe – 144 cm

A régi motorosok még emlékezhetnek a kolumbiai Lupe Fuentes nevű csajszira, akinek a művészneve talán ismerősebb lehet : Little Lupe. Nem hiába hívták kicsinek; az is volt, csak 144 cm. Az én emlékeimben ő a legkisebb pornós csaj, de lehet nektek más is beugrik …

What do you think?

12 Comments

Leave a Reply
  1. Kenzie Reeves 147 cm
    Lilly Ford 150 cm
    Maya Bijou 152cm
    Vinna Skyy 152 cm
    őket nem hagynám ki 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…