in ,

Top 10: Leggazdagabb pornós (férfi)

Elég nehéz meghatározni azt, hogy ki mennyi vagyonnal rendelkezik lásd a legutóbbi Elon Musk-os ügyet, amikor is abban a pillanatban éppen ő volt a leggazdagabb, de tőzsdei befektetései miatt, lehet hogy ma már ha újra vizsgálnánk a dolgot, akkor nem ő lenne a csúcson. A pornósok között azért nincsenek milliárdosok, illetve lehet hogy vannak, csak éppen a háttérből irányítják a dolgokat (PornHub és hasonlók). Ebben a listában a pornószínészeket vesszük át; kik a leggazdagabbak?

Miután a végére tekertél és láttad, hogy nem Rocco a leggazdagabb, újra üdv itt. Igazából egyébként ő az, sőt olyan szinten van, hogy az összes többi versenyzőt is megvehetné ötször akár, de hivatalosan már nem az ő kezében vannak a vállalkozásai. Biztosan van ennek valami adózási oka, vagy a fene tudja. Nálam azért ő marad a csúcson ilyen tekintetben is.

10.Lexington Steele

A hivatalosan is a legnagyobb faszú néger pornós net worth-je 3.5millió USD, ami kicsivel van egy milliárd forint felett. 1994-ben kezdte a szakmát és 5000 nőt megkúrt, szóval tapasztalatból nem nagyon van hiány az 51 éves faszinál, akitől egészen biztosan vannak már nagyobb farkú négerek is mostanában …

Net worth: 3.5 millió dollár

9. Evan Stone

A Fabio hasonmás Evan Stone csak éppen gazdagabb a nagyfaszú négernél. Volt olyan időszak, amikor minden Brazzers jelenetben ő szerepelt, – mint most Keiran Lee – és az összes létező pornó paródiában is szereplő volt a hosszú hajú tag, aki egyébként simán kifigurázza saját magát is, ha kell. Nem csoda, hát azok a pillantások ….

Net worth: 3.8 millió dollár

8. Manuel Ferrara

Ezen egyáltalán nem csodálkozom, sőt sokkal előrébb vártam az egyik kedvencemet. Kayden Cross férje is megbaszott már szerintem mindenkit aki él és mozog és még mindíg aktív ám. Családi vállalkozásban nyomják a Deeper-t a feleségével.

Net worth: 4.2 millió dollár

7. Rocco Sifredi

Fura dolog Rocco esete, és nem értem, hogyan lett a vagyona 265 millió dollárról mostanra ennek a töredéke. Szóval vehetjük őt a leggazdagabb pornósnak. ez az eszméletlen vagyon nem szállt el, megvan az valahol … (80 milliárd forintról van szó) Rocco a MINDEN a pornóban, a pornó Messije, megismételhetetlen amit tett és soha nem lesz olyan jó senki mint ő volt (van).

Ehhez kapcsolódik  Kritika: Rocco is coming back to America for more adventures

Net worth: 4.3 millió dollár

6. Keiran Lee

A Brazzers főszereplő Keiran még valóságshow-ban is volt és híres média személyiség az államokban. Biztosan hallottátok ti is, hogy 1 millió dollárra biztosította a saját farkát. Nem tudom mi történhet vele? Eltörik, vagy levágják ? Durva kimondani is, de 1300 jelenet felett van a Brazzers szettjeinek a száma.

Net worth: 4.5 millió dollár

5. Ron Jeremy

Szegény Ronnie szart sem ér a sok pénzével, ha a régi erőszakos ügyei miatt a böriben lehet élete végéig. Az egyetlen férfi (és nem meleg) pornós, aki le tudta szopni magát is, ha kellett, és szerintem egyre kevesebben vannak akik láttak tőle bármit is. 67 éves az öreg szőrös csődör.

Net worth: 5 millió dollár

4. Johnny Sins

Azért 5000 dollár jelenetenként még a csajoknak is sok, de Johnny van már olyan név a szakmában, hogy ő ennyit is elkérhet. Eléggé rendben vannak a jelenetei, és nem egy ma kezdett csóka már ő sem a maga közel 500 pornófilmjével. Mémek közkedvelt szereplője is Johnny, a maga jellegzetes kopasz fejével.

Net worth: 5 millió dollár

3. John Stagliano

A Buttman becenévre hallgató öreg az Evilangel tulaja és azért kerülhetett ide mégis, mert régebben ő is pornózott. Az ő nevéhez köthető a Gonzó, mint műfaj és hát az egyik legnagyobb kiadó hálózat fő tulaja is. Fenéklyuk és nyál fetisiszta, szóval barátok vagyunk. Csak nekem nincs éppen ennyi lóvém. Az öreg amúgy Rocco haverja és úgy tudom, hogy HIV hordozó is.

Net worth: 8.3 millió dollár

2. Xander Corvus

Az eddigiek közül talán Xander az, aki a legfiatalabb és mégis itt található a második helyen. A 31 éves pornós az egyik legnagyobb név most a szakmában ezer díjjal a zsebében és 8.9 millió dollárral a farzsebében.

Net worth: 8.9 millió dollár

1.Peter North

A nagymester Peter North lett az első. A 62 éves mester már régen nem praktizál de megél a nevéből és a filmjeiből mind máig. Fiatalabbak kedvéért leírom, hogy Peter North legendás amiatt lett, hogy fejleszakító hatalmas geci spriccekkel örvendeztette meg a csajokat mint ezek itt lent. Persze nem csak emiatt lett dollár milliomos. Úgy látom öregkorára a plasztikai sebésznél is gyakori vendég Peter.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…