in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Top 10: Legszebb csajok a Tokiói Olimpián

Nem annyira pornó téma, de aktuálisnak aktuális, hiszen most zajlik az olimpia végre, amiben ha férfi szemmel körbenézünk jobbnál jobb csajokat találhatunk. Szerintem nem nagyon van ellenetekre egy ilyen toplista !?

10. Bármely női strand röplabda csapat (de főleg az Argentínok)

Egyébként is ez egyik kedvenc sportom a röpi és hiába van már itt is érzékenyítés, miszerint vannak akik nem hajlandóak bikiniben játszani, csak rövid nadrágban, és hiába prűdek a japánok mint állat a közvetítéseket nézve is, azért el lehet kapni egy egy picsába becsúszott bugyit.

Az argentinok nincsenek ott, pedig azért Irene Verasio odabasz:

9. Leticia Bufoni (gördeszka)

A brazil csajszin nem sok felesleg van, pedig a sportja nem is igényel feltétlenül kipattintott női testet, pedig azért brutál a csaj:

8. Alex Walsch (úszás)

Az úszónőkkel nehéz dolgunk van, mert azért eléggé pici mellel és totálisan izmos felsőtesttel rendelkeznek, de nekem Alex már régóta tetszik, aki épp tegnap nyerte ezüstérmet 200 méter vegyesben.

7. Alex Morgan (női foci)

Valljátok be férfiasan, hogy még soha egyetlen női focimeccset nem néztetek meg. Pedi Alex Morgan miatt, aki az amerikai csapatban játszik, talán megérné (vagy nem)

6. Yuliya Levchenko (magasugrás)

Közeledünk Európához és az egyre szebb csajokhoz. Yuliya magasugró és ukrán. Ez a csöcsös csaj nem ő, de amikor kerestem a képeit feldobta és gondoltam ne maradjon ki 🙂

5. Lukács Viktória (kézilabda)

Nagyon drukkolok a kézis lányoknak, de tényleg csúcs lenne az is, ha a csoportból tovább jutnának. Mivel már Tápai Szabina nincs, ezért talán Lukács Viktóriát emelném ki a keretből. Egyetértetek velem?

4. Sebestyén Dalma (úszás)

A 24 éves olimpikon aki nem csak azért cuki, mert állandóan és tényleg minden képen nevet, hanem mert a sportjához képest eléggé nagy mellekkel is bír. Nézzétek csak a kis Dalma Instáját, ahogy mindíg mosolyog.

Ehhez kapcsolódik  "Majd szólj, mikor jön!" Magyar tini csajszi arcára, szájba élveznek.

3. Pusztai Liza (kardvívó)

A magyar kardozó csaj egyértelműen a legjobb csaj a vívók között. Engem pedig simán megvett kilóra a bimbó-piercinges képével és azóta rajongok érte. Szegény a legjobb 16 közé jutott “csak”. Szeplős, szőke picike és még picit bandzsít is. VÉGEM VAN !

2. Alica Schimdt (rövid táv futó)

A toplistás magyar csajok közé azért csak befért ez a csodaszép atléta, akit már többször választottak a világ legszebb sportolójának is. Nem csoda. Nézzétek, milyen tökéletes a német futó csaj mindene. Egyébként holnap (július 31.) élőben is láthatjuk a drágát futni a 4*400as váltóban. Addig is gyönyörködjünk!

1 .Jakabos Zsuzsanna (úszónő)

Már mikor kitaláltam ezt a listát tudtam, hogy Zsu lesz az első. Nekem nincs szebb magyar sportolónő nála. Követem mindenhol, csak az utcán nem. Az olimpián “csak” a váltóban indul a nagyarcú picsa Katinka miatt, de ezt biztosan olvastátok már – közben vége is lett a számnak ahol csak a hetedikek lettek a magyarok..

Nem csak a sportolók között, de szerintem Magyarországon is az egyik legszebb nő a 32 éves olimpikon.

Nektek mi a véleményetek? Tetszik valaki a felsoroltak közül nektek? Vagy ssmertek még jó csajokat, akik nem szerepeltek a listában ? Írjátok meg!

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…