in ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Top eladások 2019. december

Minden hónap elején megnézzük mik a négy legnagyobb VOD szolgáltató legnépszerűbb 5 tétele. Ezek az Aebn.com, az Adultempire.com, a Gamelink.com és a Hotmovies.com. Tudom, hogy mi itt Európában ennél sokkal trükkösebbek vagyunk és nem nagyon fizetünk egy jelenetért, de nyugatabbra megtehetik ezt és meg is teszik.

Aebn.com

Itt a Kayden Kross féle Drive vezet Maitland Ward-dal és Angela White-tal. Mindenképpen meg fogjuk nézni a filmet és kielemezzük, ugyanis esélyes az AVN-en is egy csomó mindenre.

Második egy leszbis film, a Too hot for teacher, aztán egy Milfes film, a Surprising the wife, ami pont az amit a címe mutat, egy cuckoldos milfes átlag film, de legalább benne van az egyik kedvenc milfem, Dee Williams. Aztán jön egy POV-s film (még vannak ilyenek? hogy én ezeket mennyire utálom) a Step sister fantasies 2, majd végül és nem meglepetésre, a Stepson cum inside me, azaz Nevelt fiam élvezzél belém című faszság. Ráadásul ez is POV, de a stúdió ebből él kb meg és ezek szerint van rá kereslet. Az tuti, hogy én nem adnék érte 6000 Ft-ot.

Adultempire.com

Itt azért kicsit árnyaltabb a helyzet, a Drive, itt is jelen van, de csak az ötödik helyen. Első helyen a Marvel kapitány pornó változata szerepel, Axel Baruntól és Wickedtől, amiben szegény Deadpoolt is leszopják, meg persze a főszereplő Kenzie Taylort főleg. Illetve őt kúrják, nna.

Második a remek I Am Riley c. film, amit mindenképp szeretnék feliratozva feltölteni a blogra, rohadt jó kis fél dokumentarista film, amiben azért vannak hardcore jelenetek is belefértek a 4 óra 46 percbe.

The Service of venus, egy leszbi film a következő, majd végül egy Dorceles film, a One night in Paris, amiben Adrianna Chechik a vendég lett a negyedik. Fasza kis film lehet ez, idén több Dorceles anyagot kell fogyasztanom, mondjuk nem tudom óvszerrel csinálják e még mindíg, mert azt rohadtul utálom. Az előzetes alapján úgy látom, hogy igen …

Gamelink

Nézzük a Gamelinket, ahol a Girlfriends film uralkodik és a már 59. résznél járó Mother Doughter exchange club az első. Semmi extra, idősebb és fiatalabb csaj, játsza el, hogy anya lánya, fú de kurvára izgató … Második helyen is egy leszbis film és ugyanez a téma, fiatal leszbis – milf leszbis. Mondjuk itt legalább van aki érdekel, Eliza Ibarra.

Ehhez kapcsolódik  Pornhub modellek: Serenity Cox, aki az étteremben élvez el a pincér előtt.

Akciósan lehet megvenni a Blackedraw jeleneteket egy csokorban egyből négyet is. Így lett harmadik a BlackedRaw V21. része. Ezt a három csajos részt szerintem nem is láttam. Meg kéne nézni? Aztán majd csalódik a faszba megint …

Nézzük csak, milyen leszbis jelenetes film nem volt még. Meg is van! Milf Milffel. Pipa, veszekedősös leszbis, pipa.

Hotmovies

Ezek után nem tudom mit várjak a Hotmovies-tól, hátha nem csalódik az amerikaiak ízlésében többet. Elsőnek máris indítunk a Gender X stúdió (nna ez ugyan mi lehet?) Family Transformation c. művével. Az anyátok picsáját. Be sem linkelem.

Ezután legalább normális filmek jönnek, de átfedéssel az előzőekkel, második a Drive, negyedik a One Night in Paris, aztán a Blackedraw rész. Köztük van még egy faszányos Adrianna Chechik film, az Ultimate Slut. Egy Evilangeles gyűjteményes kiadás, de legalább Adrianna a főszereplő.

Be is teszek egy képet a csajról, hogy ne rossz szájízzel legyen vége a cikknek:

What do you think?

14 Comments

Leave a Reply
 1. I Am Riley, aminek negyedik részes tartalmáról épp pár cikkel lejjebb értekeztünk. Úgy tűnik ez már tényleg mindenhol ott lesz,és az erotikus piac megkerülhetetlen részévé válik. Kiváncsi lennék az 5 epizód külön-külön eladási számaira,már ha létezik ilyen. Bár ilyen felállásban azért még simán elmegy egy fiú-lány jelenetnek is,ha úgy nézzük. De,mint a másik cikknél leírtam,nekem nőként akkor már inkább a meleg videók,az is természetesebb.
  https://www.vporn.com/licking-pussy/am-riley-episode-four-riley-reid-aubrey-kate/276796870/

 2. A One Night in Paris elég uncsi, egy félszemmel megnézésre érdemes csak talán.

  És Adriana nevét még mindig csak egy n-el írják!

 3. Hát, Riley Reidet ezen a borítón alig ismertem fel. Nem hiszem hogy a monitor képaránya miatt, de olyan fura a feje.
  Az Adrianna Chechik film, az Ultimate Slut 2 az egy válogatás film? Brutális az a nő, még a fekákból is kihozza a maximumot. A leírás szerint rajongók is részt vettek a bukkaeben. Szuper lehetett annak aki bekerült, ha csak ráverhette az arcára már akkor is. Ezek tényleg amatőr rajongók lehettek?
  A 3 szőke csaj is jó, csak ne ilyen feka majmok kúrnák őket!

 4. sőt, egy olyan jelenet van benne, ahol férfi férfival szexel konkrétan.

 5. Szilva, Cage : Ez van, amikor csak felületesen futok át egy filmet, vagy olyan szinten áttekerem, hogy el is felejtem mi van benne. Most hogy írjátok ojut eszembe, hogy mik is vannak benne. De azért majd kivesézem mindkettőt.

 6. Pavlov: Köszi, de legközelebb is így fogom írni, valahogy belémrögzült az Adrianna.

 7. Attila: Már kb. a felénél járok, szerintem majd csak májusra tervezem a Riley Reid héttel együtt, meg a Rocco filmet is, aminek ugyancsak Rocco hét kellene, de neki annyi anyaga van, hogy egy Rocco hónap is kevés lenne.

 8. Szia köszi a választ. Korábban is olvadtam, hogy csináltál felíratokat filmekhez. Azokhoz hozzá lehet juttni, le lehet tölteni??

 9. Milyen feliratozásról van szó?
  Az I Am Riley-t és az I Am Angela-t én is megnézném felirattal, a beszélgetős részeit.

 10. Volt szerencsém a Drivehoz és Kayden Krossnak (szerintem a valaha volt egyik legszebb pornós) (ami persze korántsem egyenlő a legjobbal) eléggé elborult az agya. 😀 A filmben tényleg minden van, viszont az utolsó keresztre feszítős jelenet zseniális. Én onnan indítottam volna a filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…