in ,

Top10: legmeghökkentőbb szex rekord

Evidens, hogy csinálok egy ilyen listát is, biztosan ti is kíváncsiak vagytok, hogy hivatalosan ki élvez a legmesszebbre, vagy kinek a legnagyobb a csöcse. Hát nézzük is gyorsan, ahol tudok oda videót vagy képet is beszúrok.

10. Legnagyobb ejakuláció

Hivatalosan egy amerikai faszi tartja a rekordot, aki majdnem 6 méterre lövellt ki. 6 kibaszott méterre. Hiszem ha látom, de nem láthatom, mert hiába kutattam, se fotó se felvétel nincs erről az eseményről. Vicces kedvű emberek kiszámolták azt is, hogy 67 km/ órával jött ki a cucc a tagnak, hogy ilyen messzire ellőjön. Ha nem is távolságban, de mennyiségben szerintem máig ez a legdurvább felvétel a témában. Vagy csak egy fake videó ?

9. Legtöbb puncipú egy perc alatt

Az angol kifejezése ennek a műveletnek “queef” . EGy nő egy perc alatt 93 ilyet tud csinálni. Az amerikai Howard Stern műsorában szerepelt és ott mérték le. Ez egy rádió műsor, ami sokszor feszegette/ feszegeti a határokat. Pornósztárokat hívnak meg, és teszteltetik velük az örömszerző cuccokat élőben és hát puncipú versenyt is tartanak ezek szerint … Erről viszont egy remek felvételünk is van ám :

8. Legnagyobb vagina

Biztosan hallottatok már HotKinkyJo-ról, aki méteres műfaszokat képes a fenekébe nyomni, nna hát ő lehetne a legnagyobb fenéklyukú csaj a témában, de itt van nekünk Anna Swan a skót óriásnő 1846-ból. 243 centijéhez 187 kilós súlya volt. Mekkora lehetett a puncija? Ezt onnan derítették ki, hogy ő hozta világra a világ legnagyobb újszülöttjét, aki 12 kg-os és 86 centis volt. Szegény Anna bele is halt a szülésbe. Egyébként a férjével máig ők a legmagasabb páros, a faszi is óriás volt 241 centis. Ha akkoriban készültek volna pornófilmek, tutira rábeszélték volna a nőt.

7. Legnagyobb szeméremajkak

Erről a képről csak legendák vannak, még fórumokban sem találni róla semmi infót, kikhez tartozhatnak. Tapasztalt vagyok a témában és imádom ezeket, de azért ez már tényleg elég durva. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lenne ennél is nagyobb valahol a világban, ez a legnagyobb amit lefotóztak és látható a kép a neten. Mit szóltok ? Benyalnátok a csajnak ?

6. Legnagyobb Gangbang

A csúcsot (és a második harmadik helyet is) Lisa Sparxx tartja, aki még 2004-ben érte el ezt a számot, pontosan a 919-et egy nap alatt. A rekordról csak sajna elég gáz felvételek készültek szerintem még VHS kazettára. Régebben a kétezres évek elején volt menő ez a rekord döntögetés, furcsa, hogy azóta senkinek nem jutott eszébe ennek a megdöntése, pedig most már szerintem sokkal könnyebben össze lehetne szedni akár kétszer ennyi embert is. Ekkor voltak menők a bukkake sorozatok, American Bukkake, Gokkun és hasonló társai.

Ehhez kapcsolódik  A hiányzó hozzávaló

5.Legnagyobb orgia

Ha csoportos orgiákról van szó, akkor a japánok ebben is verhetetlenek. Szerintem fotót már ti is láthattatok az eddig i legnagyobb 500 fős ilyen akcióról, ahol mindenki a párjával jelenet meg és egy csarnokban, vezényszavakra történt az aktus. 2006-ban történt mindez, szóval csak elég gyatra minőségű felvételek maradtak fenn. Ilyenek pld.: A legérdekesebb nem is a tömeg volt, hanem az, hogy egyszerre váltottak, azaz egyszerre volt smárolás, ujjazás, 69, doggy és misszionárius.

4.Legnagyobb szilikonos mell

Egy német modellnek van a legnagyobb ilyen melle és hát eléggé meghökkentőek a fotói. Olyan, mintha Photoshoppal manipulálták volna, de az a durva, hogy nem. Majdnem szétrobban, és ha hozzá érne egy tű, vagy valami hegyes ezt is tenné azon nyomban az az érzése az embernek. Azért Aletta, még van hová tolni a műcsöcsöt !

3.Legnagyobb eredeti mell

Két eléggé egyértelműen ki nem hagyható kategória a fasz és a csöcs. Sajna a rekord mérettel azért nem bombacsaj jár, hanem ez a néger néni itt ni: Eléggé kényelmetlen lehet az élete ekkora óriás mellekkel.

2.Legnagyobb farok

Itt viszont még verseny is van ezért a címért. Még jó hogy ! Szívesen lenne bárki a világ legnagyobb farkú férfija nem ? Szerintem nem. nézzétek csak milyen kényelmetlen lehet! Az amerikai Jonah Falcon birtokolta sokáig a címet a maga 13 colos méretével (33 cm konyulva).

És akkor jött Mexikóból ez a tag: Roberto Esquievel Cabrera, aki ezzel ütötte ki szegény amcsi tagot, de jelentősen. 19 colos, azaz 49 centis kókadt farok. Egészen biztosan valamiféle genetikai elváltozás eredménye. Az ilyen farkakkal szexelni szerintem lehetetlen, kb. egy fél testnyi vér kéne bele, hogy felálljon rendesen.

(Nem hivatalosan egyébként a pornóban azért láthatunk a fehér faszijéhoz hasonló dorongokat. Négerek közül Mandingo azt hiszem a csúcstartó és számos téma feszegeti a határokat, természetesen fake cuccokkal:)

1. Leghosszabb ideig tartó maszturbálás

Masonobu Sato a mester neve, akit tisztelnünk kell. A tag 9 óra 54 percen át verte, ezzel érte el a világrekordot és az ezzel járó trófeát, ami természetesen egy kéz-szobor. Emlékszem, annak idején mikor ez a hír bejárt a netet, volt egy felvétel, ahol a barátnőjével laktak egy szokásosan atom kicsike kb 30 m2-es lakásban és amíg a csaj végezte a házimunkát a tag egy műpunciban, vagy épp a saját kezével verte a farkát. Közben a csaj ruhákat varrt, tvzgetett és hasonlók, simán megéltek így. Beteg basszus ! De hát ott a távol keleten minden az ! Egyébként van (vagy volt) egy hivatalos verseny is erre, a Masturbate-a-thon. Beneveznétek?

14 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…