in , , ,

Trueanal: 2020. március

Az egyik legnagyobb anál specialista oldal március kínálatát vesszük most górcső alá. Mike Adriano projektje a dolog, mint egészen biztosan tudjátok. A márciusban voltak visszatérő csajok, és új felfedezettek is egyaránt. Nézzük hát ! Amúgy, ha már Trueanal, akkor nézzetek szét az áprilisban még ingyenes Pornhubpremiumon e témában. Nem sok videó van fent, és inkább a régiek közül, de ingyenesek és HDban megnézhetőek. Itt.

Ivy Labelle

Ivy-val kezdünk, aki járt már Mike mesternél egyszer, de akkor párosban voltak Giselle Palmerrel, most egyedül vállalta be a jelenetet. A kis cukker csajnak nem idegen az anál dolog, azért láthattunk már tőle mindenfélét. Nem is Mike bassza meg a csajt – átengedi egy havernak. Egyébként Ivy feneke tipikusan az a booty kategória, nálam már kicsit soknak számít. Mezítláb van szerencsére ls a lábfeje cukker, kap egy szokásosan alapos baszást. Gape-eket is láthatunk tőle, aranyos ahogy próbálja kicsit széthúzni a fenéklyukát, már amennyire engedi. MIvel nem Mike a főszereplő ezért még sperma spricc is van a jelenet végén. Ügyes volt Ivy, aki rajongója az ilyen típusú seggeknek, annak aranybánya ez a jelenet, nekem nem annyira.

Itt nézhető a teljes jelenet

Chloe Amour

Az exotikus Chloe a második márciusban, akinek megint csak nem ez az első deflorálása picsába, ugyanis 2013 óta velünk van a csaj.

Itt a teljes jelenet nézhető.

Kicsit kisebb a segge, mint Ivy-nak, de nekem még ő is a debella kategória, de nálam elég küszöb magasságú a léc, amit meg kell ugornia egy csajnak ilyen téren – a kicsi csajszikat szeretem kis seggel és ökölnyire táguló fenéklyukkal. Chloe egyébként rohadt profi, látszik a majd’ 10 év tapasztalat a csajon. Szépeket tágul is, de leginkább kinyomja a kis fenekét, és ezt megnézhetjük 12 mm távolságból is, amennyire csak lehet közel nyomják a kamerát. Odaadó szexi csaj, biztosan megvan neki is a kereslete.

Valentina Nappi

Az olasz kis Valentina a harmadik, aki még régebben benne van az iparban, mint az előző csajszi; már 2012 óta. Valentina’s booty a jelenet címe, szóval a fasz kivan már ! Annyira azért nem booty a csaj, még bevállalható lenne nekem is. Mike-nak is az, aki most már nem adja át másnak ezt, ő kúrja meg a csajt. Annyi egyébként a különbség szerintem, hogy a fenékhez egy isteni cici és egy karcsú derék is társul. Meg még mezítláb is van a drága. Kicsit szopatja Mike és elkezdi kúrni a fenekét. Szépen és profin húzza szét neki, Valentina meg pont akkor néz vissza a kamerába amikor kell. Ezt szeretjük mi, fenéklyuk imádók !

Ehhez kapcsolódik  Swallowed 33

Itt nézhető teljesben.

Sajna benyalni csak a jelenet végén nyal be a csajnak, pedig állandóan kínálkozik a feneke, hogy odanyomja a nyelvét az ember. Az eddigi legszebbeket tágulja a csaj, szép kerekek és isteni mélyek a gape-jei. Két profi embertől profi jelenet.

Rhebel Rhyder

A csajjal megrögzött Legalporno funok már találkozhattak, mert volt egy kiruccanása ide Európába, de sajna a leg gázabb stúdiónál turnézott és négerek bénáztak vele. Mondjuk ott volt neki dupla anál és ököl a fenékben is, szóval be lett melegítve a csaj. Az előzőekhez képest totál amatőr még, amit Imádok !!! Pedig a legbénábban néz ki a csaj, de odaadó lesz abban biztosak lehettek!

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

A szokásos szopási és pucsítási képeken túl azonnal belecsüccsen a csaj Mike farkába és lovagol benne. A szemből lovaglásnál, amikor alulról veszi a kamera, kurvára nem értem mi értelme van, ez a leglátvány-mentesebb az egész análban, de ezt nyomatják tök sokáig. Aztán a többi rész mind kiváló lett. Simán tövi csüccsen a farokba seggel a csaj és olyan mély gape-eket mutat, hogy kilátunk a száján hátulról. Közben végig a kamerának mosolyog megállás nélkül azzal a “bármit megcsinálhatsz velem” mosollyal, amitől mi, férfiak ki szoktunk készülni ! Hibátlan szett ! A legjobb a kínálatban nekem !

Nala Nova

A végére egy első bálozót análozót kapunk, Nala Nova személyében aki ugyancsak kezdő még a szakmában. Nagyon kezdő. A fenék bemutatás után azonnal berakja neki a mester, persze azért van egy vágás a jelenetek között, ahol azért előkészítik a fenéklyukat a behatolásra. Be is megy neki elég könnyen és máris túl vagyunk az első anális behatoláson. Kész passz. Mike a szokásos hülye felszerelésében nyomja, azaz csak a farkát veszi ki a nadrágból és a nadrág rajta marad, nem fogom fel ennek mi értelme van? Nyomják a sok sok olajos síkosítót is, eltúlozva …

Itt a teljes jelenet a Daftsexen.

Dugás-gape-benyalás, dugás-gape-benyalás és ez megy végig, amit azért annyira nem bánok, végre valaki aki be mer nyalni egy kitágult fenékbe (én is bemerek). A csaj szépen vágja a meglepődő fejet és húzza szét a kesztyűs kezével a fenekét. Szépre tágul a lilás rózsaszín feneke. Ügyesen lovagol egyet, majd jön az elmaradhatatlan doggy-anal is, ami a leglátványosabb mind közül. Még egy kifingós rész is van a végén, miután Mike beleengedte a láthatatlan spermáját a csaj széjjel feszített picsájába. Ügyes kiscsaj, figyelni fogok rá ezek után. Valaki tudja, hogy ez paróka rajta, vagy tényleg ilyen bolondosra van vágva a haja ?

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…


Warning: Illegal string offset 'title' in D:\Sites\web_8235354118984317882369804\www\wp-content\plugins\disqus-latest-comments\disqus-latest-comments-addon.php on line 389

Warning: Illegal string offset 'link' in D:\Sites\web_8235354118984317882369804\www\wp-content\plugins\disqus-latest-comments\disqus-latest-comments-addon.php on line 390

Warning: Illegal string offset 'title' in D:\Sites\web_8235354118984317882369804\www\wp-content\plugins\disqus-latest-comments\disqus-latest-comments-addon.php on line 389

Warning: Illegal string offset 'link' in D:\Sites\web_8235354118984317882369804\www\wp-content\plugins\disqus-latest-comments\disqus-latest-comments-addon.php on line 390